YEŞİL SİYAH YENİLENİYOR

YEŞİL SİYAH YENİLENİYOR

Denizlispor’da Andre Mortiz, Sankoh ve Batıcan Aday’ın ardından ikinci yarıda kadroda düşünülmeyen isimler belli oldu

YEŞİL SİYAH YENİLENİYOR

Denizlispor’da Andre Mortiz, Sankoh ve Batıcan Aday’ın ardından ikinci yarıda kadroda düşünülmeyen isimler belli oldu. Yönetim, Teknik Direktör Reha Kemal Erginer’in raporu doğrultusunda bu sezon daha gol atamayan Yasin Ozan ve Tarık Ergut’un yanı sıra, kaptan Ömer Alp Kulga, Anıl Taşdemir, Emre Sağlık, Şevki Çınar, Şefik ve Burak Yılmaz ile yolları ayırdı.

TFF 1. Lig’de ilk yarıyı istenilen noktada tamamlayamayan Denizlispor’da, Başkan Mustafa Üstek, Başkan Yardımcısı Taner Atilla, Asbaşkan Ahmet Selvi ve Sportif Direktör Bülent Ertuğrul basın mensuplarının karşısına çıktı. Haluk Ulusoy Tesislerinde açıklamalarda bulunan Atilla, kulüpteki son gelişmeler hakkında bilgi verdi. Sezon başında futbolculara olan 3,5 milyon liralık borcun ödendiğine dikkat çeken Atilla, şuan kulübün borcunun ise 16 milyon lira olduğunu söyledi. Transfer bütçesinin alınacak futbolculara göre esneklik gösterilebileceğini aktaran Atilla, 8 tane yabancı futbolcu dosyasının kapatıldığını aktardı.

ERGİNER BÖYLE İSTEDİ

Takımda şimdiye kadar Andre Moritz, Sankoh’un sözleşmesinin fesih edilerek ayrıldığını hatırlatan Atilla, “Sezon sonu itibariyle Teknik Direktörümüz Reha Kemal Erginer’in raporu doğrultusunda futbolcularımız Ömer Alp Kulga, Anıl Taşdemir, Yasin Ozan, Ramazan Tarık Ergut, Emre Sağlık, Şevki Çınar, Burak Yılmaz ve Şefik Can Erel ile yolları ayırmış bulunmaktayız” dedi. Horoz’da bu futbolcular dışında genç oyuncu Batıcan Aday da Bergama Belediyespor ile kiralık olarak anlaşmaya vardı. 3 AYRI EKİP Takımda transfer çalışmaları hakkında bilgi veren Atilla, “Bugün itibariyle çalışmalarımız devam ediyor. Ancak öncelikle TFF bekleyen 9 dosya var. Onları hafta sonuna kadar kapatmak istiyoruz. Bu amaçla 3 ekip 3 ayrı yerde çalışmalar yapacak. Başkanımız bu akşam(dün) İstanbul’a uçacak. O orada çalışacak. Diğer iki grup ise başka noktalarda çalışacak. Hem dosyaları kapatmak hem de transfer çalışmaları için çalışacağız. Teknik Heyetin istediği kadar futbolcu almak istiyoruz” diye konuştu.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 HONAZ YENİ SOSYAL TESİS İÇİN İMZA ATTI
HONAZ YENİ SOSYAL TESİS İÇİN İMZA ATTI
 ORGANİZE TARIM BÖLGELERİ HAYATİ ÖNEMDE
ORGANİZE TARIM BÖLGELERİ HAYATİ ÖNEMDE