GÜNEŞ ENERJİSİ’NDE İRAN ATAĞI

GÜNEŞ ENERJİSİ’NDE İRAN ATAĞI

GÜNEŞ ENERJİSİ’NDE İRAN ATAĞI” - Türkiye’nin lider güneş paneli üreticisi CW Enerji Müh. Tic. Ve San. Ltd. Şti., yenilenebilir enerji sektöründe dev atılım yapan İran ile güneş paneli ürün tedariki konusunda anlaşma imzaladı.



GÜNEŞ ENERJİSİ’NDE İRAN ATAĞI

 

 

- Türkiye’nin lider güneş paneli üreticisi CW Enerji Müh. Tic. Ve San. Ltd. Şti., yenilenebilir enerji sektöründe dev atılım yapan İran ile güneş paneli ürün tedariki konusunda anlaşma imzaladı.

 

-Türkiye’nin lider güneş paneli üreticisi CW Enerji Müh. Tic. Ve San. Ltd. Şti., İran pazarına güçlü bir partner ile girdi. Firma, İran’da faaliyet gösteren bir solar enerji firması ile güneş paneli ürün tedariki konusunda anlaşma imzaladı. Anlaşma kapsamında CW Enerji, İran firmasına Antalya’dan CW ENERJİ/CWT270-60P marka modelli güneş paneli gönderecek.

 

İran’da faaliyet gösteren bir solar enerji firması, Antalya Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren CW Enerji Müh. Tic. Ve San. Ltd. Şti., firması ile yenilenebilir enerji konusunda iş birliği yapmak için Antalya’ya geldi. Antalya ili Döşemealtı ilçesinde panel, yüklenici firma, EPC(Uygulama) ve mühendislik hizmetlerinin CW Enerji tarafından gerçekleştirildiği 1069,2 kWp gücünde arazi tipi güneş enerjisi santralini gezen İranlı firma yöneticileri, İran’da yapacakları güneş enerjisi tarlası için CW Enerji Müh. Tic. Ve San. Ltd. Şti., ile işbirliği yapmak üzere masaya oturmaya karar verdi.

 

İş birliği anlaşması, CW Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Sarvan, CW Enerji Genel Müdürü Volkan Yılmaz ve İran merkezli solar enerji firması yöneticilerinin katılımıyla gerçekleştirildi. İran merkezli solar enerji firması ile CW Enerji Müh. Tic. Ve San. Ltd. Şti., arasında imzalanan anlaşma kapsamında, Antalya OSB’de faaliyet gösteren CW Enerji, İran’a CW ENERJİ/CWT270-60P marka modelli güneş enerjisi paneli ihraç edecek.

İranlı solar enerji firması yöneticileri, İran solar enerji pazarına güçlü bir partnerle girmek istedikleri için CW Enerji firmasıyla çalışmak istediklerini ve bu anlaşmanın sağlanmasının kendilerini çok mutlu ettiğini belirterek, anlaşmanın her iki ülke için hayırlı olmasını dilediler.

 

“AMACIMIZ ÜLKEMİZE DÖVİZ GİRDİSİ SAĞLAMAK”

Çevre dostu, temiz enerji kaynağı güneş gibi sınırsız ve ücretsiz olan bir kaynaktan sonuna kadar faydalanılması gerektiğinin altını çizen CW Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Sarvan, “Şu anda rüzgar ve güneş enerji teknolojileri çok çok ucuz durumda. Gaz, petrol, kömür ve nükleer gibi enerjilerden de daha ucuz. Bu da gelecekte konvansiyonel enerji sistemlerinin tamamının yerini yenilenebilir enerjiyle değiştirmemize imkan tanıyor. Tüm Dünya’da güneş enerjisine ilgi ve talep çok hızlı şekilde artıyor. Güneş enerjisi panellerinin üretimi ve kurulumu konusunda Türkiye’de lider konumdayız. Şuanda Almanya, Romanya, İsviçre, İran, Fas, Kosova, Tunus, Suriye, Irak gibi 12 ülkeye ihracatımız sürüyor. Yeni atılımlarımızla Amerika, Avrupa ve Afrika'da yeni pazarlara ürün satmayı amaçlıyoruz. Amacımız, CW Enerji’yi bir dünya markası haline getirmek ve yabancı ülkelere yönelik projelerimizle ülkemize döviz girdisi sağlamaktır. Bu bağlamda böylesine güçlü bir partner ile yaptığımız iş birliği anlaşması bizi heyecanlandırmaktadır. Anlaşmanın her iki ülke adına hayırlı olmasını diliyorum.” diye konuştu.

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 HONAZ YENİ SOSYAL TESİS İÇİN İMZA ATTI
HONAZ YENİ SOSYAL TESİS İÇİN İMZA ATTI
 ORGANİZE TARIM BÖLGELERİ HAYATİ ÖNEMDE
ORGANİZE TARIM BÖLGELERİ HAYATİ ÖNEMDE