BAŞKAN SUBAŞIOĞLU’DAN BAHAR YÜRÜYÜŞÜNE DAVET

BAŞKAN SUBAŞIOĞLU’DAN BAHAR YÜRÜYÜŞÜNE DAVET

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, ilçede on binlerce kişinin katıldığı ve geleneksel hale getirilen bahar yürüyüşünün 29 Nisan Pazar Günü saat 13.00’de bu yıl da Yenişehir Yürüyüş Yolu’nda gerçekleştirileceğini duyurdu. Başkan Subaşıoğlu,

BAŞKAN SUBAŞIOĞLU’DAN BAHAR YÜRÜYÜŞÜNE DAVET

 

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, ilçede on binlerce kişinin katıldığı ve geleneksel hale getirilen bahar yürüyüşünün 29 Nisan Pazar Günü saat 13.00’de bu yıl da Yenişehir Yürüyüş Yolu’nda gerçekleştirileceğini duyurdu. Başkan Subaşıoğlu, “Tüm Denizlilileri bahar yürüyüşümüze davet ediyoruz” dedi.

Merkezefendi Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği bahar yürüyüşü bu yıl da sürecek. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Merkezefendi Belediyesi Sosyal Tesisleri Kırçiceği Düğün Salonu’nda gazetecilerle bir araya geldi. Düzenlenen basın toplantısında Başkan Subaşıoğlu, bahar yürüyüşünün bu yıl 29 Nisan Pazar Günü saat 13.00’de Yenişehir Yürüyüş Yolu’nda yapılacağını açıkladı. Bahar yürüyüşünde fesleğen, mesir macunu ve kantaron yağı vatandaşlara hediye edilecek. Başkan Subaşıoğlu, “Tüm Denizlilileri bahar yürüyüşümüze davet ediyoruz” dedi. Subaşıoğlu, “Bu sene yürüyüşümüzle ile ilgili bir farklılığımız var. Hem tıp gününü hem de bahar yürüyüşünü aynı gün Yenişehir Yürüyüş Yolu’nda birlikte yapacağız. Tıp Günü’nü Zeytinburnu Belediyesi ile birlikte yaptığımız için Zeytinburnu Belediyemizin de katkılarıyla 40 bin adet fesleğen dağıtımı gerçekleştirilecek. Sağlık dediğimiz zaman, spor dediğimiz zaman özellikle fesleğen ve bunun gibi bitkileri en iyi ödül olarak düşünüyoruz. Onunla birlikte yaklaşık 6 bin adet kantaron yağı vatandaşlarımıza hediye edilecek” dedi.

“600 KİLO MESİR MACUNU SAÇACAĞIZ”

Geçen sene 360 kilo mesir macunu saçıldığını belirten Başkan Subaşıoğlu, “Yürüyüşümüz baştan sona bin 700 metre sürüyor. Yürüyüşün sonunda tıp etkinlikleri kapsamında geçen sene Bayramyeri’nde gerçekleştirdiğimiz mesir macunu saçımını yürüyüşün sonunda yapacağız. Geçen sene 360 kilo mesir macunu saçmıştık. İnşallah bu sene 600 kilo mesir macunu saçacağız. İlçemizin adını aldığı Merkezefendi Hazretleri aslında 41 çeşit bitkiden üretmiş olduğu bu mesir macunun da mucidi. O anlamda Merkezefendi olarak mesir macununa Merkezefendi Hazretleri hatırasına tıp günü vesilesiyle de sahip çıkmak istiyoruz. Yine Türk bayraklı şapkalarımız yürüyüşe katılan tüm vatandaşlarımıza hediye edilecek” şeklinde konuştu.

“HEDEF AVRASYA MARATONU’NDAKİ KATILIMI SAĞLAMAK”

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Merkezefendi Belediyesi olarak sağlık ve spor anlamında yeni konsept geliştirmek için ilk günden beri gayret içerisindeyiz. Merkezefendi sporun ve sporcunun dostu diyoruz. ‘Merkezefendi ’de spor, ekranların başına kilitlenerek izlenen bir şey olmaktan çıkarılacak, mutlaka her bireyin yaptığı bir iştigal konusu haline getirilecek’ felsefesi kapsamında bugüne kadar birçok sportif işe imza atmıştık. İnşallah Bahar Yürüyüşümüz de Denizli’de, Merkezefendi ‘de spora ilişkin farkındalığı artırmak için çok çok önemli hedefimiz var. O da bir gün olacak inşallah. Merkezefendi ‘de tıpkı Avrasya Maratonu’nda olduğu gibi o miktarda katılımla biz de bu bahar yürüyüşümüzü gerçekleştireceğiz” dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 HONAZ YENİ SOSYAL TESİS İÇİN İMZA ATTI
HONAZ YENİ SOSYAL TESİS İÇİN İMZA ATTI
 ORGANİZE TARIM BÖLGELERİ HAYATİ ÖNEMDE
ORGANİZE TARIM BÖLGELERİ HAYATİ ÖNEMDE