ESNAFIMIZ BÜYÜDÜKÇE EKONOMİ DE BÜYÜYECEK

ESNAFIMIZ BÜYÜDÜKÇE EKONOMİ DE BÜYÜYECEK

24 Haziranda yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem milletvekilliği seçim çalışmalarını aralıksız devam ettiren AK Parti MKYK Üyesi ve Denizli Milletvekili Av. Cahit Özkan, esnaf ziyaretlerine devam etti. Her zaman olduğu gibi yine halkla iç içe olm

ESNAFIMIZ BÜYÜDÜKÇE EKONOMİ DE BÜYÜYECEK

 

24 Haziranda yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem milletvekilliği seçim çalışmalarını aralıksız devam ettiren AK Parti MKYK Üyesi ve Denizli Milletvekili Av. Cahit Özkan, esnaf ziyaretlerine devam etti. Her zaman olduğu gibi yine halkla iç içe olmaya büyük özen gösteren Özkan, Denizli'nin farklı ilçelerindeki esnafları ziyaret ederek hem esnaflarla muhabbet etti hem de hayırlı işler diledi.

Vatandaşların taleplerini de dinleyen Özkan, AK Parti'nin seçim beyannamesinde esnaflara yönelik yer alan bazı konulardan da bahsetti. AK Parti hükümetleri döneminde esnafa yönelik çok önemli hizmetlerin verildiğini ve halen de düşük faizli kredi uygulamasını devam ettiğini hatırlatan Özkan Yeni dönemde esnaflar 30 bin liraya kadar faizsiz kredi desteğin verileceğini açıkladı. Özkan basit usulde vergilendirilen esnafın yıllık 8000 liraya kadar kazançlarından hesaplanan vergisinin de alınmayacağını kaydetti.

Özkan konuşmaları sırasında şu konulara değindi:

FAİZİ DOĞAL SINIRLARINA ÇEKECEĞİZ

Eğer bir ülke kalkınacaksa bütün toplum kesimlerinin birlikte hareket etmesiyle çalışmasıyla mümkün. Biz esnafımızı büyüyen güçlü Türkiye’nin ana bel kemiği olarak görüyoruz. 16 yıldır esnafa desteğimiz artarak devam ediyor. Esnafa ne yapsak azdır, daha fazlasını bütçe imkanları ile yapacağız. Yüksek faiz sürekli olacak bir şey değil. Önemli olan faizlerin makul bir seviyeye gelmesidir diye düşünüyoruz. Türkiye’nin büyümesi için buna ihtiyaç var. Bu konuda bazı önemli kararları almaya devam edeceğiz. Bu faiz meselesinin Türkiye’nin içinde bulunduğu şartlarla orantılı olmadığını söylüyoruz. Yatırımlar artıyorken faizlerin yüksek seyretmesinin ekonomik kurallarla izahı mümkün olmadığını biliyoruz. Bu konuda hükümetimizin birinci derecede öncelikli maddeler arasında yerini almıştır. Faizlerin kendi doğal sınırlarına çekilmesini sağlayacağız. Yatırımlarda ilave hazine desteği gerekmeden yatırımların gerçekleşmesi mümkün hale gelecek.

HER ZAMAN ESNAFIMIZIN YANINDA OLACAĞIZ

Her zaman esnafların istek ve sorunlarını yerinde dinleyip çözüm üretme gayreti içeresinde olduklarını ifade eden Özkan, esnafımızla birlikte olmak, onların halleri ile hallenmek bizleri ziyadesi ile memnun etmektedir. Telefonlarımız onlara her zaman açık. İstedikleri zaman vatandaşımız rahatlıkla bize ulaşabiliyor. Esnafımız devletimizin ekonomik temelini oluşturan en önemli unsurlardandır. Bu nedenle onların dertleriyle her zaman dertleniyoruz. Çözümü için üzerimize düşen görevi yapma adına onları sık sık ziyaret ediyoruz. Her gün Denizli’nin farklı ilçe ve semtlerinde esnafımızla bir araya geliyoruz. Onların dertlerini dinleyerek çözümü için yapa bileceklerimizi dile getiriyoruz. Vatandaşlarımızın memnuniyetlerini bizleri mutlu ediyor. Ben kendilerine göstermiş oldukları teveccühten dolayı teşekkür ediyorum.

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 HONAZ YENİ SOSYAL TESİS İÇİN İMZA ATTI
HONAZ YENİ SOSYAL TESİS İÇİN İMZA ATTI
 ORGANİZE TARIM BÖLGELERİ HAYATİ ÖNEMDE
ORGANİZE TARIM BÖLGELERİ HAYATİ ÖNEMDE