ÖZKAN: BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ ÇOK DAHA PEKİŞTİ

ÖZKAN: BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ ÇOK DAHA PEKİŞTİ

AK Parti Denizli Milletvekili ve MKYK Üyesi Av. Cahit Özkan katıldığı televizyon mesajında Ramazan Ayı süresince yaptıkları programları değerlendirdi.

ÖZKAN: BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ ÇOK DAHA PEKİŞTİ

 

AK Parti Denizli Milletvekili ve MKYK Üyesi Av. Cahit Özkan katıldığı televizyon mesajında Ramazan Ayı süresince yaptıkları programları değerlendirdi. Bir önceki yıla göre iftar sofralarına olan ilgi ve alakanın daha da arttığını vurgulayan Özkan: “Denizlili hemşerilerimizle güzel bir Ramazan geçirmenin mutluluğunu yaşadık. Ramazan Bayramı ile de birlik ve beraberliğimizi taçlandırmış olduk.” Diye konuştu.

Özkan sözlerine şöyle devam etti:

Mahallelerde verdiğimiz iftarlara ve ramazan etkinliklerine yoğun katılımın olması ve vatandaşlarımızda gördüğümüz memnuniyet, bizleri de ziyadesi ile memnun etmiştir. Bir önceki yıl da vatandaşımızla Ramazan ayının paylaşımcı ve dayanışmacı ruhuna uygun ortamında bir araya gelmiştik.

Şehre değer katacak katılımcı ve ayakları yere basan projelerle, 2023 Denizli’sinin temellerinin atıyoruz. Hemşerilerimizle el ele, gelecek nesillere daha yaşanabilir bir Denizli bırakmak için çalışıyoruz. Bizim en önemli hedefimiz millettir, millete hizmettir. Ve her gerçekleştirdiğimiz hizmet bizim için bir şölen, bayram niteliğindedir. Rabbim birliğimiz daim eylesin, bayramlarımız eksik olmasın.

GÖNÜL COĞRAFYAMIZA HUZUR GELECEK

Birlik ve beraberlik içerisinde girmiş olduğumuz bu önemli günün bütün Müslüman coğrafyalarında aynı şekilde yaşanmasını dilerdim. Myanmar’da Filistin’de, Afganistan’da, Irak’ta Suriye’deki müslüman kardeşlerimizin de mutlu ve huzurlu bayramlara ulaşabileceği günleri ümit ediyor ve diliyorum. Ülkemizdeki bu mutlu günleri bize yaşatan gücün şüphesiz önce Allah’tan sonra da vatandaşlarımızdan geldiğini çok iyi biliyoruz. Bizler bu birlik beraberlik içinde olduğumuz müddetçe bütün Dünya’ya ve Müslümanlara ümit ettiğimiz huzurlu ve mutlu bayramların yaşanmasına vesile olacağız inşallah. Bayramlar sevinçlerin bölüşüldükçe, mutlulukların çoğaldığı, dargınların ve küskünlerin barıştığı, manevi atmosferin en yüksek derecede yaşandığı müstesna günlerdir. Bu önemli günlerin fırsata dönüştürülmesi iyi değerlendirilmesi gerekir. 

BAYRAM PAYLAŞMAKLA GÜZEL

Toplumsal birlikteliğin sağlandığı, değerlerin anımsandığı, mutluluk, güzellik ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı, karşılıklı saygı ve sevginin esirgenmediği, barış ve kardeşliğin yaşandığı Ramazan Bayramı’nı hep birlikte karşılamanın mutluluğu içindeyiz. Bayramlar, paylaşımın ve dayanışma duygusunun yoğun olarak yaşandığı özel ve anlamlı günlerdir. Yurt içindeki ve yurt dışındaki tüm vatandaşlarımızın ve ulusumuzun Ramazan Bayramı’nı kutluyor, Bayram’ın tüm insanlığa; mutluluk, huzur, barış, kardeşlik ve esenlikler getirmesini diliyorum.

24 HAZİRANDA İKİ BAYRAMI BİRLİKTE YAŞAYACAĞIZ

Bu bayramın manevi havasından ayrılmadan 24 Haziran’da yapılacak olan seçimleri gerçekleştirmeyi umut ediyoruz. İnşallah 24 Haziran akşamı iki bayramı bir arada yaşamış olacağız bu konuda milletimize olan inancımız tamdır. 25 Haziran sabahı sadece Türkiye’de değil bize umudunu bağlayan bir çok coğrafyadaki kardeşlerimizle beraberce çifte bayram yapacağız. Çok çalışarak bu yoldan sapmadan davamıza ve insanımıza hizmet etmeye devam edeceğiz.

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 HONAZ YENİ SOSYAL TESİS İÇİN İMZA ATTI
HONAZ YENİ SOSYAL TESİS İÇİN İMZA ATTI
 ORGANİZE TARIM BÖLGELERİ HAYATİ ÖNEMDE
ORGANİZE TARIM BÖLGELERİ HAYATİ ÖNEMDE