15 Temmuz'u Unutmadık Unutturmayacağız

15 Temmuz'u Unutmadık Unutturmayacağız

Yarışma resim ve şiir olmak üzere iki kategoriden oluşacak. Yarışmaya, 15 Temmuz gecesi yaşananlar, darbe girişimine karşı verilen mücadele ve girişimin arkasında bıraktığı izleri anlatan resim ve şiirler kabul edilecek.

15 Temmuz'u Unutmadık Unutturmayacağız

 

15 Temmuz'u Unutmadık Unutturmayacağız

            Çardak Belediyesi , Denizli il genelinde ‘‘15 Temmuz Destanı’’konulu ödüllü resim ve şiir yarışması düzenleniyor.15 Temmuz’u unutmayacak, unutturmayacağız diyen Çardak Belediye Başkanı Mahmut Öztürk  ''15 Temmuz karanlık gecede hainlere karşı doğan bir güneştir. Yüce milletimiz ve Kahraman Çardak’lımız o gecede destansı bir kahramanlık örneği sunarak iradesine sahip çıkmıştır. Millet iradesine yapılan bu saldırıyı canları pahasına püskürtmeyi başaran Kahraman Çardak’lımız ve milletimiz tüm dünyaya Türk’ün gücünü göstermiştir. Türk ulusunun; Vatan, millet, bayrak, devlet söz konusu olduğunda hiçbir gücün durduramayacağı bir güce sahip olduğunu tüm dünya gördü o gece. Çardak Belediyesi olarak o geceyi tüm vatandaşlarımızın nasıl gördüklerini, nasıl kaleme alacaklarını görmek adına yarışma düzenliyoruz.''dedi.

15 Temmuz 2018’de ödülleri takdim edilecek yarışmanın çalışmaları en geç 10 Temmuz 2018 mesai bitimine kadar Çardak Belediyesi’ne teslim edilmesi gerekiyor.

  Yarışma  resim ve şiir olmak üzere iki kategoriden oluşacak. Yarışmaya, 15 Temmuz gecesi yaşananlar, darbe girişimine karşı verilen mücadele ve girişimin arkasında bıraktığı izleri anlatan resim ve şiirler kabul edilecek.          

            Başvurularınızı Belediyemize ve mail adresimize yapabilirsiniz.

cardakbel.020@gmail.com

ÖDÜLLERİMİZ

1.Yarım Altın

2.Çeyrek Altın

3.Gram Altın

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 HONAZ YENİ SOSYAL TESİS İÇİN İMZA ATTI
HONAZ YENİ SOSYAL TESİS İÇİN İMZA ATTI
 ORGANİZE TARIM BÖLGELERİ HAYATİ ÖNEMDE
ORGANİZE TARIM BÖLGELERİ HAYATİ ÖNEMDE