PARKEDE MERKEZEFENDİ BELEDİYESİ DENİZLİ BASKET RÜZGÂRI ESECEK

PARKEDE MERKEZEFENDİ BELEDİYESİ DENİZLİ BASKET RÜZGÂRI ESECEK

Denizli Basket, Merkezefendi Belediyesi ile parkeye geri dönüyor. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, basket takımını kamuoyuna tanıttı.

PARKEDE MERKEZEFENDİ BELEDİYESİ DENİZLİ BASKET RÜZGÂRI ESECEK

 

Denizli Basket, Merkezefendi Belediyesi ile parkeye geri dönüyor. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, basket takımını kamuoyuna tanıttı. Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde düzenlenen basın toplantısında konuşan Başkan Subaşıoğlu, “Merkezefendi Belediyesi’nin basketbola olan ilgisi bir heves değildir. Orta ve uzun vadeli hedefler çerçevesinde Merkezefendi Belediyesi olarak basketbola yatırım yapacağız. Güzel bir yola çıktık. Denizli Basketi tekrar eski günlerine, parkeye geri döndürdük. Denizlimize ve Türk sporuna hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

Sporun ve sporcunun dostu Merkezefendi Belediyesi, bu yıl Denizli’de basketbol rüzgârı estirecek. Öyle ki Denizli Basket, şimdi Merkezefendi Belediyesi ile parkeye geri dönerek, Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde mücadele edecek. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Denizli Gazeteciler Cemiyeti İlyas Haytan Toplantı Salonu’nda basının karşısına geçti, takımı tanıttı. İlk olarak Merkezefendi Belediyesi’nin spora ve sporcuya yaptığı desteklerden bahseden Başkan Subaşıoğlu, “Merkezefendi Belediyesi olarak birçok konuda olduğu gibi spora ilişkin de bir felsefemiz var. ‘Merkezefendi Belediyesi sporun ve sporcunun dostudur’ diyoruz. Bugüne kadar Merkezefendi Belediyesi olarak spora ilişkin yatırımlar yaptık. Tabi belediyemizin 3 ana branşta stratejik hedefi var. Bunlardan bir tanesi bisiklet… Bir tanesi tenis… Bir diğeri de basketbol” dedi.

Basketbola ilişkin sözlerini, “Bugün basketbolla ilgili Denizlimiz için önemli bir gelişmeyi sizlerle paylaşmak için buradayız. Geçtiğimiz günlerde Merkezefendi Belediyesi olarak basketbolla ilgili yeni bir gelişmeye imza attık. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın basketbola olan ilgisi ve bu konudaki vizyonu bizler için önemli bir rehberdir. Geçtiğimiz günlerde Basketbol Federasyonu Başkanımız Sayın Hidayet Türkoğlu’nu ziyaret ederek, Cumhurbaşkanımızın basketbolun tabana yayılması konusundaki vizyonunun basketbol federasyonu tarafından ileri derecede paylaşıldığına şahit olduk. Biz de Türkiye Basketbol Federasyonun orta ve uzun vade de Türkiye’deki basketbolun tabana yayılması noktasındaki vizyonunu, projeksiyonunu paylaşır durumdayız” diye sürdürdü.

“BİR HEVES PEŞİNDE DEĞİLİZ. İLERİYE DÖNÜK BİR DÜŞÜNCEMİZ VAR”

Merkezefendi Belediyesi’nin basketbola olan ilgisinin bir heves olmadığını anlatan Başkan Muhammet Subaşıoğlu, “Merkezefendi Belediyesi’nin basketbola olan ilgisi bir heves değildir. Orta ve uzun vadeli hedefler çerçevesinde Merkezefendi Belediyesi olarak basketbola yatırım yapacağız. Geçtiğimiz günlerde yapmış olduğumuz çalışmalar neticesinde Merkezefendi Belediyesi’nin A takımı Türkiye Basketbol Federasyonunca 2.lige kabul edildi. Bu sene Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket adıyla inşallah 2.ligde mücadele edeceğiz. Bu bizim için önemli. Tüm Denizlili hemşerilerimizi, tüm basketbol severleri, tüm sporseverleri Denizli basınımızın değerli mensupları vasıtasıyla maçlara davet ediyorum. Cuma günü çekilecek fikstürden sonra sizlerle daha detaylı bilgileri paylaşıyor olacağız. Güzel bir yola çıktık. Denizli Basket’i tekrar eski günlerine, parkeye geri döndürüyoruz” diye konuştu.

MAÇLAR PAÜ ARENA’DA OYNANACAK

Başkan Subaşıoğlu, maçların oynanacağı sahayı da açıkladı. Subaşıoğlu, “Bu sene PAÜ Arena’ya geri dönüyoruz. Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Takımı, Pamukkale Üniversitesi Spor Salonu’nda maçlarını oynayacak. Bu vesile ile bize büyük bir destek veren Pamukkale Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Hüseyin Bağ’a teşekkür ediyorum” dedi.

TAKIMIN KOÇU ŞAHİN ATEŞDAĞLI

Başkan Subaşıoğlu, transferleri ve takımın koçunu açıkladı. Subaşıoğlu, “Bugün aramızda bulunan transferlerimizi de açıklıyoruz. Bu dönem koçluğumuzu, geçtiğimiz yıl Artvin Belediyesi’ni TBL’ye çıkarma başarısı gösteren, daha önce de Denizli Basket’te görev alan, Denizli’yi yakından tanıyan, inandığımız, güvendiğimiz hocamız Şahin Ateşdağlı yapacak. Hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah birlikte güzel bir sezon geçireceğiz” ifadelerine yer verdi.

“DENİZLİLİ SPORSEVERLERE KEYİFLİ BİR BASKETBOL İZLETECEĞİZ”

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Takımı’nın Baş Antrenörü Şahin Ateşdağlı’da Denizlili spor severlere keyifli bir basketbol izletme hedeflerinde olduklarını söyledi. Ateşdağlı, “Başkanımız bize çok destek veriyor. Sizlere öncelikle çok keyifli bir basket bol seyrettireceğiz. Sonunda başarı da geldiği takdirde bu bizim için en güzeli olacak. Seneye de bunun devamında altyapıyla şekillendirilmiş bir program var. Daha yukarı gitmek için basamak basamak düşünürsek, ilk hedefimiz bu sene lige çıkmak ve iyi bir basket oynayıp sizleri tribünlerde görmek. Çok ciddi anlamda bir potansiyel olduğunu biliyorum. Biz yeni bir kanız. Arkasında sağlam duran bir gücün olduğu yapıyız. Bunu sahaya koyacağız. İnanın ki çok keyif alacaksınız ve hepiniz lütfen maçlarda bizimle beraber olun ve bizi destekleyin” diye konuştu.

TRANSFERLERİN 5’İ BİR YERDE

Açıklamaların ardından Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, takımın transferlerini açıkladı. Buna göre takımın baş antrenörlüğünü Şahin Ateşdağlı üstlenecek. Yardımcılığını ise Evren Yenice yapacak. Takıma kazandırılan Gökhan Yazıcıoğlu, Azizcan Özdemir, Kemalcan Aktuna, Oğuzhan Derici ve Kerem Barım Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket için ter dökecek. Takımın genel menajerliğini de Merkezefendi Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Çağlar Turan yapacak.

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 HONAZ YENİ SOSYAL TESİS İÇİN İMZA ATTI
HONAZ YENİ SOSYAL TESİS İÇİN İMZA ATTI
 ORGANİZE TARIM BÖLGELERİ HAYATİ ÖNEMDE
ORGANİZE TARIM BÖLGELERİ HAYATİ ÖNEMDE