Denizli Öğrenci Kart’ta vize dönemi başladı

Denizli Öğrenci Kart’ta vize dönemi başladı

Denizli Büyükşehir Belediyesinin şehir içi otobüs ulaşımında kullanıma sunduğu “Denizli Öğrenci Kartı”nda vize dönemi başladı. Vize dönemi 30 Eylül 2018 tarihinde sona erecek.

Denizli Öğrenci Kart’ta vize dönemi başladı

 

 

Denizli Büyükşehir Belediyesinin şehir içi otobüs ulaşımında kullanıma sunduğu “Denizli Öğrenci Kartı”nda vize dönemi başladı. 2018-2019 eğitim öğretim yılına girilmesiyle beraber Denizli Öğrenci Kartı için vize sürecinin başladığı, vize döneminin 30 Eylül 2018 tarihinde sona ereceği, bu tarihe kadar vizesi yapılmayan kartların kullanılamayacağı belirtildi. Vizelerin Bayramyeri Kart Dolum Merkezi, Özel İdare Kart Dolum Merkezi, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kart Dolum Merkezi ve Denizli Büyükşehir Belediyesi Otobüs Terminali Kart Dolum Merkezi'nden (Otogar) yapılacağı kaydedildi. Vize işlemleri için ve yeni Denizli Öğrenci Kartı çıkaracaklar için gerekli evraklar ile Denizli Öğrenci Kartı'ndan yararlanabilenler şu şekilde açıklandı:

 

Vize işlemleri için gerekli evraklar

 

2018-2019 eğitim öğretim yılına ait öğrenci belgesi ( E-Devletten alınan öğrenci belgesi ve 2018-2019 eğitim-öğretim dönemine ait bandrollü öğrenci kimlik kartı öğrenci belgesi yerine geçmektedir.) NOT : Doğum tarihi 2002 yılına kadar olan öğrencilerin Nüfus Cüzdanları ile gelmeleri yeterlidir.

 

Yeni Denizli Öğrenci Kartı çıkartmak için gerekli evraklar

 

2018-2019 eğitim-öğretim yılına ait öğrenci belgesi ( E-Devletten alınan öğrenci belgesi ve 2018-2019 eğitim-öğretim dönemine ait bandrollü öğrenci kimlik kartı öğrenci belgesi yerine geçmektedir.) Son 6 ay içinde çekilmiş 1 adet fotoğraf. NOT :Doğum tarihi 2002 yılına kadar olan öğrencilerin Nüfus Cüzdanları ve 1 adet fotoğraf getirmeleri yeterlidir.

 

Denizli Öğrenci Kartı'ndan yararlanabilenler

 

Resmi ve Özel Örgün Eğitim Kurumlarında kayıtlı olup eğitim alan öğrenciler, üniversite öğrencileri, yüksek lisans öğrencileri,lisans üstü ve doktora öğrencileri (tez dönemi öğrencileri hariç), mesleki eğitim müdürlükleri (çıraklık eğitim), açık öğretim fakültesi öğrencileri, mesleki açık öğretim lisesi öğrencileri, askeri lise öğrencileri ve polis meslek yüksek okulu öğrencileri.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 HONAZ YENİ SOSYAL TESİS İÇİN İMZA ATTI
HONAZ YENİ SOSYAL TESİS İÇİN İMZA ATTI
 ORGANİZE TARIM BÖLGELERİ HAYATİ ÖNEMDE
ORGANİZE TARIM BÖLGELERİ HAYATİ ÖNEMDE