OFF-ROAD PİLOTLARI BU SENE DE TOZU DUMANA KATTI

OFF-ROAD PİLOTLARI BU SENE DE TOZU DUMANA KATTI

Merkezefendi Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen Türkiye Şampiyonası 5. Ayak Merkezefendi yarışı seyircilere heyecanlı anlar yaşattı. Yarışa katılan 28 araç zorlu parkurda tozu dumana kattı.

OFF-ROAD PİLOTLARI BU SENE DE TOZU DUMANA KATTI

 Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Merkezefendimiz artık Türkiye’de OFF-ROAD Şampiyonası’nın resmi olarak ayaklarına ev sahipliği yapmak üzere bir yol almış bulunuyor” dedi.

Merkezefendi Belediyesi tarafından Denizli’ye kazandırılan ve Türkiye’nin en büyük OFF-ROAD pisti özelliği taşıyan Saruhan Mahallesi’ndeki OFF-ROAD pistinde, 29-30 Eylül tarihlerinde Türkiye OFF-ROAD Şampiyonası 5. Ayak Merkezefendi yarışları düzenlendi. Merkezefendi Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen yarışlara, Denizli Valisi Hasan Karahan, AK Parti Denizli Milletvekilleri Şahin Tin ve Nilgün Ök, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Merkezefendi Kaymakamı Dr. Adem Uslu, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, AK Parti Merkezefendi Gençlik Kolları Başkanı Mert Koç, Meclis Üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Yarışma öncesi konuşan Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, sporun ve sporcunun önünü açmak için büyük bir gayret içerisinde bulunduklarını söyledi. Başkan Subaşıoğlu, “Merkezefendi Belediyesi olarak 2014 yılında kurulduktan hemen sonra spora ilişkin yatırımlarımızı belli bir tematik şemsiye altında toplayabilmek adına Merkezefendi sporun ve sporcunun dostu diyerek yola çıkmıştık. Merkezefendi ’de spor, pazar akşamları ekranların başına kilitlenip izlenen bir şey olmaktan mutlaka çıkarılacak, her bireyin bizzat iştigal konusu haline getirilecek felsefesiyle çıkmış olduğumuz bu yolda bugüne kadar birçok sportif projeye imza attık. Basketboldan tenise, bisikletten otomobil sporlarına kadar Merkezefendi Belediyesi olarak birçok yatırımla ilçemizde sporun ve sporcunun önünü açmak için büyük bir gayret içerisinde olduk” dedi.

Başkan Subaşıoğlu konuşmasını, “Geçtiğimiz iki yıl içerisinde yaklaşık 50 dönümlük arazi üzerinde 5400 metre pist uzunluğu ile Türkiye’nin en uzun OFF-ROAD Pisti üzerinde iki yarış gerçekleştirmiştik. Federasyonumuzca gözetmenler gönderilip notlar verilmişti. Merkezefendimiz artık Türkiye’de OFF-ROAD şampiyonasının resmi olarak ayaklarına ev sahipliği yapmak üzere bir yol almış bulunuyor. 28 araç yarışmaya katılıyor. Aralarında 5 Denizlili sporcumuz var. Tüm katılımcı sporculara başarılar diliyorum” şeklinde sonlandırdı.

“ARTIK DENİZLİ’DE TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU YAPILIYOR VE YAPILMAYA DEVAM EDECEK”

Denizli’nin her geçen gün büyüdüğünü belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Denizli her geçen gün Türkiye’nin göz kamaştıran şehri haline geldi. Bugün de burada Türkiye OFF-ROAD Şampiyonası 5. Ayak Merkezefendi yarışları gerçekleşiyor. Bu alanın düzenlenmesinde emeği geçen herkese ve bu yarışmayı buraya alma konusundaki gayretlerinden dolayı Merkezefendi Belediye Başkanımız Muhammet Subaşıoğlu’na çok teşekkür ediyorum. Artık Denizli’de Türkiye Şampiyonluğu yapılıyor ve yapılmaya devam edecek. Burada bulunan yarışmacılarımıza başarılar diliyorum. Keyifli ve güzel bir yarışma geçmesini ve seyircilerimize iyi seyirler diyorum” ifadelerini kullandı.

 

 

 

“DENİZLİMİZE ÇOK GÜZEL BİR SPOR ALANI KAZANDIRILDI”

AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök, “Öncelikle Merkezefendi Belediye Başkanımıza teşekkür etmek istiyorum. Denizlimize çok güzel bir spor alanı kazandırıldı. Türkiye OFF-ROAD Şampiyonası 5. Ayak Merkezefendi’nin burada olmasından dolayı çok mutluyum ve gururluyum. Heyecanlı ve başarılı bir yarış olmasını temenni ediyorum. Tüm sporcularımıza başarılar diliyorum”  şeklinde konuştu.

“MERKEZEFENDİ BELEDİYE BAŞKANIMIZA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ”

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, “Öncelikle Merkezefendi Belediye Başkanımıza çok teşekkür ederiz. OFF-ROAD yarışlarını Türkiye’den Denizli’ye yani sizin evinize taşıdı. Burada sizlerle beraber bizlerde OFF-ROAD yarışlarını izleme fırsatı elde ettik. Sporcularımıza başarılar diliyoruz. OFF-ROAD yarışlarının yapıldığı bugünde Merkezefendi Belediye Başkanımızın doğum günü hayatında başarılar diliyoruz” dedi.

“GÜZEL BİR GÜN, GÜZEL BİR ORGANİZASYON”

Denizli Valisi Hasan Karahan ise, “Hep birlikte Denizli’mizin bir güzelliğini daha yaşıyoruz. Bölgenin parlayan yıldızı Denizli, bu tür sosyal ve sportif faaliyetlerle adını bütün Türkiye’ye ve dünyaya duyurmaya devam edecek. Güzel bir gün, güzel bir organizasyon, yarış için her türlü şartlar hazır. Hepinize geldiğiniz ve bu mutluluğumuzu paylaştığınız için teşekkür ediyorum“ ifadelerini kullandı.

İLK ÖNCE ORMAN ETABI SONRA SEYİRCİ ETABI

Türkiye OFF-ROAD Şampiyonası 5. Ayak Merkezefendi yarışmasının Orman Etabı 29 Eylül Cumartesi günü gerçekleşti. İlk önce zorlu orman yollarında kıyasıya mücadele eden yarışmacılar, 30 Eylül Pazar günü ise seyirci karşısına çıktı. Türkiye’nin dört bir yanından gelen pilotlar, adrenalin tutkunlarına heyecanlı anlar yaşattı. Şampiyonaya 28 araç ile 56 pilot katıldı.

KUPALAR SAHİPLERİNİ BULDU

Türkiye OFF-ROAD Şampiyonası 5. Ayak Merkezefendi yarışlarının sonunda ödül töreni gerçekleştirildi. Genel klasman sıralamasında Mehmet Vurulmuş ve co- pilot Mehmet Gözetleyen şampiyon oldu. Denizlili Kenan Özsoy ve yardımcı sürücü Harun Değnek 2. sırada yer aldı. Salih Çarpışantürk ve co-pilot Rümeysa Hilal Köksal ise 3. oldu. Dereceye giren yarışmacıların ödüllerini, Merkezefendi Kaymakamı Dr. Adem Uslu ve Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu takdim etti. Ödül töreni protokol üyeleri ve yarışmacıların toplu bir hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 HONAZ YENİ SOSYAL TESİS İÇİN İMZA ATTI
HONAZ YENİ SOSYAL TESİS İÇİN İMZA ATTI
 ORGANİZE TARIM BÖLGELERİ HAYATİ ÖNEMDE
ORGANİZE TARIM BÖLGELERİ HAYATİ ÖNEMDE