Ünlü e-ticaret sitesi kapanıyor

Ünlü e-ticaret sitesi kapanıyor

Türkiye'de 2008 yılından beri hizmet veren moda ve alışveriş sitesi Markafoni, bugün web sitelerinde yaptıkları duyuruyla kapandıklarını açıkladı.

Ünlü e-ticaret sitesi kapanıyor

Türkiye'nin önemli e-ticaret sitelerinden birisi olan Markafoni faaliyetlerini durdurma kararı aldı. Müşteriler 30 Haziran'a kadar alışveriş yapabilecek.

Markafoni'nin internet sitesinden yapılan açıklama şöyle:

"Sevgili Müşterilerimiz,

30 Haziran 2017 tarihi www.markafoni.com sitemizde yürütmekte olduğumuz faaliyetlerimize üzülerek son veriyoruz.

Kurulmuş olduğumuz 2008 yılından itibaren bize göstermiş olduğunuz destek ve güven için hepinize teşekkür ederiz.

30 Haziran 2017 tarihine kadar satın alacağınız ürünlere ilişkin sevkiyatlarımız devam etmektedir. Henüz sevk edilmemiş siparişleriniz ve iadeleriniz ile ilgili mevzuata uygun olarak standart işleyişimiz çerçevesinde çalışmalara devam edilecektir.

Siparişleriniz ve iadelerinizin takibi ile ilgili işlemlerinizi web sitemizin "siparişlerim" sayfasından yapabilir, her türlü soru, öneri ve görüşlerinizi info@markafoni.com adresine mail atarak iletebilirsiniz."

 


 Markafoni (Vipindirim Elektronik Hizmetler ve Ticaret A.Ş.) Mart 2008'de kuruldu. Giyim, aksesuar, kozmetik, ayakkabı, çanta ve dekorasyon başta olmak üzere pek çok kategoride internet üzerinden ürün satan şirket, 2014 yılında Naspers Grubu'nun sahibi olduğu Güney Afrikalı MIH Allegro BV bünyesine katılmıştı. 

 

NASPERS'TAN AÇIKLAMA

 

Markafoni'nin yatırımcısı Naspers da konu ile ilgili bir açıklama yaptı. Türkiye'deki yatırımın kapatılması yönündeki kararın sadece Markafoni özelinde olduğunu, bunun da iş modellerinin diğer ülkelere göre farklı oluşundan kaynaklandığını belirtti.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 HONAZ YENİ SOSYAL TESİS İÇİN İMZA ATTI
HONAZ YENİ SOSYAL TESİS İÇİN İMZA ATTI
 ORGANİZE TARIM BÖLGELERİ HAYATİ ÖNEMDE
ORGANİZE TARIM BÖLGELERİ HAYATİ ÖNEMDE