EN ÇOK YATIRIMI EĞİTİME YAPTIK

Merkezefendi Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan vizyon projelerden biri olan Merkezefendi Belediyesi Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen Bilimleri ve Sosyal Bilimler Proje Okulu’nun kurdelesi açılış töreni ile kesildi.

MERKEZEFENDİ BELEDİYESİ - 2018-09-20 14:43:26

EN ÇOK YATIRIMI EĞİTİME YAPTIK

 

Merkezefendi Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan vizyon projelerden biri olan Merkezefendi Belediyesi Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen Bilimleri ve Sosyal Bilimler Proje Okulu’nun kurdelesi açılış töreni ile kesildi. Başkan Subaşıoğlu, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, yayınladığı yeni eğitim yılı mesajında ‘Eğitimde tarihi değişimlere hazırlanıyoruz’ sözü ile bizlere yeni bir ufuk açmıştır. İşte bu okul tam da bu anlamda Denizli’de ezberleri bozmaya geliyor” dedi.

Merkezefendi Belediyesi ilçeye vizyon projeler kazandırmaya devam ediyor. 2018 yılını açılış yılı ilan eden Merkezefendi Belediyesi bu kapsamda Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen Bilimleri ve Sosyal Bilimler Proje Okulu’nu da ilçeye kazandırdı. İlk ders zili ile 90 öğrenci yeni eğitim öğretim yılına başlamış oldu.

Hedefi Denizli’de ve Türkiye’de marka olmak olan Merkezefendi Belediyesi Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen Bilimleri ve Sosyal Bilimler Proje Okulu, 2018-2019 eğitim öğretim yılının ilk gününde törenle açıldı. Kur-an’ı Kerim tilaveti sonrası şiir okuma ile başlayan açılışa Denizli Valisi Hasan Karahan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu, Denizli İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Denizli Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Süleyman Erdoğan, İŞKUR İl Müdürü Fatih Işık, Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Denizli İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk, Denizli İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hüseyin Başgün, Merkezefendi İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Kılınç, Pamukkale İlçe Milli Eğitim Müdürü Reşat Erdoğan,  AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer,  AK Parti Merkezefendi Kadın Kolları Başkanı Öznur Şen, AK Parti Merkezefendi Gençlik Kolları Başkanı Mert Koç, Eğitim Bir-Sen Denizli Şube Başkanı Kazım Tefçi, Başkan Yardımcıları, birim müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

“EN ÇOK YATIRIMI EĞİTİME YAPTIK”

Merkezefendi Belediyesi Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen Bilimleri ve Sosyal Bilimler Proje Okulu’nun açılış töreninde konuşan Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Merkezefendimiz eğitimde çok önemli bir marka. Hem lise sınavlarında hem üniversitesi sınavlarında hem sportif başarıda hem de akademik başarıda Türkiye’de 900’ü aşkın ilçe arasında ilk 3’te ya da ilk 5’te yer alıyor. Bu başarının sürdürülebilir hale getirilebilmesi için Merkezefendi Belediyesi olarak kurulduğumuz günden bu yana en çok yatırımı eğitime yaptık. En çok projeyi eğitimle ilgili gerçekleştirdik ve en çok kaynağımızı eğitime ayırdık ve bundan sonrada ayırmaya devam edeceğiz” dedi. Başkan Subaşıoğlu konuşmasını “Bugüne kadar Merkezefendi İlçemizde toplam 36 adet okulumuza halı saha, 19 okulumuza zenginleştirilmiş kütüphane, 5 okulumuza konferans salonu, 5 okulumuza yemekhane ve ayrıca 2 adet anaokulu ve bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz Merkezefendi Belediyesi Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni kazandırmış bulunuyoruz. 4 yılda 12 bin öğrencimize toplamda 10 Milyon TL öğrenim yardımı yaptık. 15 bin 11.sınıf öğrencimizi İstanbul’la buluşturduk, 5 bin öğrencimize arkeoloji dersini Laodikya ’da verdik. Eğitim yatırımları kapsamında Selçukbey Spor Eğitim Merkezimizi kazandırarak altyapıda bin 300 öğrenciye ulaştık” dedi.

“EĞİTİMDE YENİ BİR DÖNEME GİRİYORUZ”

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Önümüzdeki aylarda açılışını gerçekleştireceğimiz Türkiye’nin en büyük halk kütüphanesi ile de eğitimde yeni bir döneme giriyoruz. Bugün açılışını gerçekleştireceğimiz Merkezefendi Belediyesi Anadolu İmam Hatip Lisesi ile de eğitim projelerimizi taçlandırıyoruz. Yaklaşık 12 Milyon TL yatırımla eğitime kazandırdığımız okulumuz gerek mimari gerekse içerik açısından çocuklarımızın özgüvenini artıran bir kompleks olarak öne çıkıyor. İçerisinde yer alan fitness ve spor salonlarından, Z kütüphaneye, dil laboratuvarından, akıl oyunlarına fizik ve kimya laboratuvarından dağ manzaralı yemekhanesine kadar özenle yapımını tamamladığımız okulumuz, Merkezefendimizin eğitim anlamında en değerli lokasyonlarından birisinde yer alıyor” ifadelerinde bulundu.

Sende Yorumla...
GECE TERLEYEREK UYANIYORSANIZ, DİKKAT!

GECE TERLEYEREK UYANIYORSANIZ, DİKKAT!

12:51 - SAĞLIK

Kış mevsiminde cilt hastalıkları tetiklenebiliyor

Kış mevsiminde cilt hastalıkları tetiklenebiliyor

14:54 - SAĞLIK

YANLIŞ KULAKLIK KULAK SAĞLIĞINI BOZUYOR

YANLIŞ KULAKLIK KULAK SAĞLIĞINI BOZUYOR

11:04 - YAŞAM

HIV ENFEKSİYONUNA KARŞI KORUYOR

HIV ENFEKSİYONUNA KARŞI KORUYOR

00:49 - SAĞLIK

MİDE KANSERİ İÇİN 12 ÖNEMLİ RİSK FAKTÖRÜ!

MİDE KANSERİ İÇİN 12 ÖNEMLİ RİSK FAKTÖRÜ!

14:30 - SAĞLIK

 HONAZ YENİ SOSYAL TESİS İÇİN İMZA ATTI

HONAZ YENİ SOSYAL TESİS İÇİN İMZA ATTI

11:00 - YAŞAM

 ORGANİZE TARIM BÖLGELERİ HAYATİ ÖNEMDE

ORGANİZE TARIM BÖLGELERİ HAYATİ ÖNEMDE

13:54 - YAŞAM

ÇELİK’TEN BELEDİYE ÇALIŞANLARINA YÜZDE 50 ZAM

ÇELİK’TEN BELEDİYE ÇALIŞANLARINA YÜZDE 50 ZAM

18:41 - YAŞAM

KRONİK DÜŞÜK DERECELİ İLTAHAPLANMAYA DİKKAT?

KRONİK DÜŞÜK DERECELİ İLTAHAPLANMAYA DİKKAT?

13:07 - SAĞLIK

SEÇİM KOORDİNASYON MERKEZİ KURULDU

SEÇİM KOORDİNASYON MERKEZİ KURULDU

11:57 - SİYASET