BİZ HAZIRIZ

BİZ HAZIRIZ

Cumhuriyet Halk Partisi Çal İlçe Başkanı Ömer Dağlı ve Çal Belediye Başkan Adayı Ahmet Hakan, Denizli Gazeteciler Cemiyeti İlyas Haytan Toplantı Salonu’nda basın mensupları ile bir araya geldi. Sahada çalışmalara başladıklarını söyleyen Başkan Adayı Hakan

BİZ HAZIRIZ

"31 Mart'ta Değişim Zafer İle Taçlanacak"

Cumhuriyet Halk Partisi Çal İlçe Başkanı Ömer Dağlı ve Çal Belediye Başkan Adayı Ahmet Hakan, Denizli Gazeteciler Cemiyeti İlyas Haytan Toplantı Salonu’nda basın mensupları ile bir araya geldi. Sahada çalışmalara başladıklarını söyleyen Başkan Adayı Hakan, 31 Mart’ta değişimin zafer ile taçlanacağını söyledi.

“5 Aralık itibari ile aday adaylığı sürecimiz bitti ve iki başvuru gerçekleşti” diyen İlçe Başkanı Dağlı, “İsimlerden biri Ali Güner Mete, diğeri de Ahmet Hakan’dı. Partimizin üst kollarıyla ve ilçe örgütümüz ile beraber yaptığımız çalışmalar sonucunda diğer aday adayımız Mete, bu işin Ahmet Hakan üzerinden gitmesini söyledi ve destekledi. CHP Genel Merkez Parti Meclisi’nin kararıyla Ahmet Hakan; CHP Çal Belediye Başkan Adayı olmuştur. Çal’ı hak ettiği yere getirmek konusunda çalışmalarımıza başladık” ifadelerine yer verdi.

Başkan Adayı Hakan, “1972 de Akkent'te dünyaya geldim. Öğretmenim, 27 yıllık meslek hayatım var. Yurdun değişik yerlerinde görev yaptım. 2005 yılında Çal’a geldim. Öğretmenlik yaparken sosyoloji bölümü mezunu oldum. Satranç hakemliğim var. 2014 te siyaset atıldım. 2014’te ön seçim ile gelmiş bir adayım.  Sonuç olmadım ama o günden bu güne alandayım. İşin mutfağından ve özünden geldim. Bu dönem Çal'da güzel şeyler olacak. 31 Mart'ta değişim zafer ile taçlanacak” dedi.

ÇAL İÇİN PROJELERİ AÇIKLADI

Projeler için 12 kişilik ekipleri olduğuna değinen Hakan, ekipten fikir alınarak projelerin ortaya koyulacağını belirtti. Hakan, “Tersine göç projemiz var. 2014'te Çal’da nüfus sayımı 21 bin idi. 2024 te 17-18 binlere düştü. Önce göçü durduralım, sonra insanları ilçeye çekelim dedik. 2014’te 13+2 meclis üyesi var iken 10 meclis üyesi ile temsil edilecek. 3 belediye meclis üyesi kayboldu” dedi.

Hakan, açıklamalarını şu şekilde sürdürdü:

“Her başkan, gençlerle ilgili sosyal tesis yapacağım diyor ama içinin dolması lazım. Kendi sosyal yaşamlarını sürdürmeleri lazım. Çocukları da işin içine katarak, daha çok eğitim baz alınarak yapılan proje var. Devir eğitim devri. Sosyal medya gücü herkesin takdiri. Rol model alınacak kişileri Çal’a getirerek gençlerle ilgili sosyal tesis olacak içi ilim ve bilim ile dolacak. Gençlerle aynı dili konuşmak lazım. Neden Çal’da kaliteli lise olmasın? Gençlerin iş imkânı sıkıntısı var. Çal'da durmak istemiyorlar. İstihdam alanı olacak.

BELEDİYE BİNASINA ‘TC’ İBARESİ GELECEK!

Biz belediyeyi kazandığımızda Türkiye Cumhuriyet Devleti logosunu yerleştireceğiz. Bu sadece Denizli özelinde değil; Türkiye özelinde bir sorundur. Türkiye Cumhuriyeti’nin varlık sebebi, Anayasa’da vücut bulmuş ilkelerini ve değerleriyle ilgili mutlaka görülmesi ve olması gereken iç dinamikler olacaktır”.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 HONAZ YENİ SOSYAL TESİS İÇİN İMZA ATTI
HONAZ YENİ SOSYAL TESİS İÇİN İMZA ATTI
 ORGANİZE TARIM BÖLGELERİ HAYATİ ÖNEMDE
ORGANİZE TARIM BÖLGELERİ HAYATİ ÖNEMDE