KİM KİMİN YANINDA?

KİM KİMİN YANINDA?

Denizli'de 2024 yerel seçimleri öncesinde kafaları karıştırıcı gelişmeler yaşanıyor. Gelecek Partisi İlçe Başkanı Yusuf Sarı’nın Cumhur İttifakı adayı MHP’li Ali Semerci’yi desteklemesi ilçede günün konusu oldu.

KİM KİMİN YANINDA?

Denizli'de 2024 yerel seçimlerine yönelik gerginlik giderek tırmanıyor. Özellikle Honaz ilçesinde yaşanan gelişmeler ise dikkat çekici bir seviyeye ulaştı. Gelecek Partisi Honaz İlçe Başkanı Yusuf Sina Sarı, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Honaz Belediye Başkan Adayı Ali Semerci'yi destekleme kararı aldı. Genç yaşta siyasete atılan Sarı, geçmiş seçimlerde birkaç farklı partide çalışmıştı. Ancak şimdi kendi partisi olan Gelecek Partisi'nde, İlçe Başkanlığı yaptığı Honaz’da Milliyetçi Hareket Partisi’nin adayını destekleme kararı alması ve çalışmalarda onunla beraber alması dikkat çekiyor.

Sarı'nın MHP adayını desteklemesi, bölgedeki siyasi dinamiklere yeni bir boyut kazandırırken, 2024 yerel seçimlerinin atmosferindeki değişikliği gözler önüne seriyor.

SİYASETTE NELER OLUYOR?

Bir başka gelişme ise Honaz ilçesinde daha önce 2 dönem AK Parti'den belediye başkanlığı görevini yürüten Turgut Devecioğlu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Büyük Birlik Partisi'nin (BBP) adayı olarak yarışa katılacak. Bu gelişme, Honaz ilçesindeki siyasi dinamiklere yeni bir boyut kazandırırken, Turgut Devecioğlu'nun BBP çatısı altında yeni bir politikaya yelken açacağına dair beklentileri artırıyor. Önümüzdeki günlerde bu siyasi gelişmelerin nasıl bir etki yaratacağı ve seçim sonuçlarına nasıl yansıyacağı merakla bekleniyor.

 KAYNAK:Mustafa KARAPINAR

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 HONAZ YENİ SOSYAL TESİS İÇİN İMZA ATTI
HONAZ YENİ SOSYAL TESİS İÇİN İMZA ATTI
 ORGANİZE TARIM BÖLGELERİ HAYATİ ÖNEMDE
ORGANİZE TARIM BÖLGELERİ HAYATİ ÖNEMDE