İLK SİYASETE GİRDİĞİM GÜN KADAR HEYECANLIYIM

İLK SİYASETE GİRDİĞİM GÜN KADAR HEYECANLIYIM

BBP’den Honaz’ın ardından ikinci önemli adım Güney’de geldi. Güney Belediye Başkan Adayı olarak Denizli siyasetinin yakından tanıdığı önemli isimlerden biri olan Alaaddin İshak Gümüş açıklandı.

İLK SİYASETE GİRDİĞİM GÜN KADAR HEYECANLIYIM

Büyük Birlik Partisi, Honaz’ın ardından Güney İlçesi’nde de iddialı bir aday ile yola çıktı. 1991 yılında Anavatan Partisi ile siyasi hayatına başlayan ve çeşitli kademelerde siyasi yaşamını sürdüren Alaaddin İshak Gümüş, BBP’den Güney Belediye Başkan Adayı oldu. Alperen Ocakları Genel Başkan Yardımcısı İsmail Gemi, partinin Pamukkale Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Uçan, Merkezefendi Belediye Başkan Aday Adayı Selman Yeniçulha ve belediye meclis üyesi aday adayı Ramazan Karahan’ın da katılımı ile parti binasında gerçekleşen törende parti rozetini BBP Denizli İl Başkanı İsmail Karateke taktı. Denizli siyasetine damga vuran önemli isimlerin de destek amaçlı bulunduğu programda konuşan Başkan Karateke, Denizli’de iddialı isimlerle seçimlere gireceklerini yineleyerek Güney’de de Alaaddin İshak Gümüş ile iddialı olduklarını açıkladı.

“İLK SİYASETE GİRDİĞİM GÜN KADAR HEYECANLIYIM”

Tören sonrasında  açıklamalarda bulundu. Büyük Birlik Partisi Güney Belediye Başkan Adayı Alaaddin İshak Gümüş, Güney’i kazanacaklarını ve iddialı olduklarını söyledi. 1991 yılında Anavatan Partisi’nde ilçe yönetim kurulu üyesi olarak siyasete başladığını anlatan Gümüş, “2013 yılında AK Parti yönetim kurulu üyesi olarak siyasi hayatıma devam ettim. Bu süreçten sonra Büyük Birlik Partisi’nde Güney Belediye Başkan adayı olarak hizmetlerimize devam edeceğiz.

İlk defa 1991 yılında siyasete girdiğim zaman bu kadar heyecanlanmıştım, bir de bugün çok heyecanlıyım. En iyi hizmeti, güler yüzlü belediyeciliği, kibirsiz belediyeciliği Güney’imizde başlatmak istiyoruz. Güney’i kazanacağız, bu konuda çok iddialıyız” dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 HONAZ YENİ SOSYAL TESİS İÇİN İMZA ATTI
HONAZ YENİ SOSYAL TESİS İÇİN İMZA ATTI
 ORGANİZE TARIM BÖLGELERİ HAYATİ ÖNEMDE
ORGANİZE TARIM BÖLGELERİ HAYATİ ÖNEMDE