Türkay Berberoğlu, seçmenle tek tek, birebir görüşüyor

Türkay Berberoğlu, seçmenle tek tek, birebir görüşüyor

Denizli’de İYİ Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Türkay Berberoğlu, seçim çalışması kapsamında Hacıkaplanlar ve Pelitlibağ mahallelerinde vatandaşlarla bire bir görüştü, projelerini anlattı.

Türkay Berberoğlu, seçmenle tek tek, birebir görüşüyor

Gittiği her mahallede seçmenin büyük ilgisi ve desteğiyle karşılanan İYİ Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Türkay Berberoğlu, dünde Hacıkaplanlar ve Pelitlibağ mahallelerinde vatandaşlarla bire bir görüştü, projelerini anlattı. Yaklaşan yerel seçimde destek istedi. Başkan Adayı Berberoğlu, ‘Hacıkaplanlar ve Pelitlibağ mahallerindeki seçim çalışmalarında mahalle sakinlerimizle tek tek sohbet ettim. Belediyeden isteklerini ve şikâyetlerini not ettim. Tüm seçmenlerimizin sıkıntılarına, destek verip hadi yetki senin dediklerinde nasıl çare olacağımızı, projelerimizle anlattık. Mühürde sizde, yetkiyi bana verin en kısa sürede sorunları çözelim.

Sorunları Tek Tek Konuşacağız, Çözümü Birlikte Bulacağız

Pamukkale Belediye Başkanlığına seçildiğimde, mahalle sakinlerimizi dinleyerek katmerleşmiş sıkıntılara en kısa sürede çare olacağız. Sonra mahalle sakinlerinin, belediyeden isteklerini tekrar konuşacağız. Ayrım yapmadan her mahalleye eşit hizmet götüreceğiz ve kapımız hiçbir zaman kapalı olmayacak. Gece gündüz ulaşılabilir belediye başkanı olacağım. İlçemize bağlı mahallelerimizi rahat yaşanır hale getireceğiz. Halkımızın desteği, bilgili ve tecrübeli ekibimizle bunu biz başaracağız. Pamukkale hak ettiği hizmeti alabilmek için yıllarını artık boşa harcamayacak. Gittiğim mahallelerde beni büyük ilgi ve sevgiyle karşılayan tüm ilçe sakinlerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 HONAZ YENİ SOSYAL TESİS İÇİN İMZA ATTI
HONAZ YENİ SOSYAL TESİS İÇİN İMZA ATTI
 ORGANİZE TARIM BÖLGELERİ HAYATİ ÖNEMDE
ORGANİZE TARIM BÖLGELERİ HAYATİ ÖNEMDE