BERBEROĞLUN´DAN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA ÇİCEKLİ KUTLAMA

BERBEROĞLUN´DAN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA ÇİCEKLİ KUTLAMA

Denizli’de İYİ Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Türkay Berberoğlu, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Özel Cerrahi Hastanede hekimleri ve sağlık çalışanlarını ziyaret etti. Başkan Adayı Türkay Berberoğlu, sağlık çalışanlarına çiçek vererek 14 Mart Tıp Bay

BERBEROĞLUN´DAN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA ÇİCEKLİ KUTLAMA

Denizli’de İYİ Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Türkay Berberoğlu, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Özel Cerrahi Hastanede hekimleri ve sağlık çalışanlarını ziyaret etti. Başkan Adayı Türkay Berberoğlu, sağlık çalışanlarına çiçek vererek 14 Mart Tıp Bayramlarını kutladı

 

Denizli’de İYİ Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Uzman Veteriner Hekim Türkay Berberoğlu, seçim çalışmalarına devam ediyor. Başkan Adayı Türkay Berberoğlu, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Özel Cerrahi Hastanede hekimleri ve sağlık çalışanlarını ziyaret etti.

 

Başkan Adayı Türkay Berberoğlu, sağlık çalışanlarına çiçek verip 14 Mart Tıp Bayramlarını kutladı.

Sağlık çalışanlarının eşi görülmemiş bir fedakârlık ve kahramanlık timsali olduğuna dikkat çeken Türkay Berberoğlu, ‘Her türlü afette, salgın hastalıkta, kazada, yaralanmada, bireysel hastalıklarda kısacası her zaman fedakârca görev yapan yüce gönüllü tüm sağlık çalışanlarımıza minnet duyuyor, şükranlarımızı sunuyoruz.

Sağlık çalışanlarımızın fedakâr ve kahramanca verdiği insanı yaşatma mücadelesi geçmişte ve günümüzde hiç değişmedi, gelecekte de değişmeyecektir. Sağlık, mutluluk ve esenlikle geçirecekleri başarı dolu bir hayat diliyorum Sağlık çalışanlarımız eşi görülmemiş bir fedakârlık ve kahramanlık timsalidir. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın felsefesi ile gönüllere dokunacak ve dua alacak projelere hep birlikte imza atacağız. İnsanlarımıza şifa dağıtmak adına gecesin gündüzüne katan aramızdan ayrılan sağlık çalışanlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum.

Görevleri başındaki sağlık çalışanlarımıza rahat ve huzur dolu uzun bir yaşam diliyorum. İYİki varsınız’ dedi. Sağlık çalışanlarıyla sohbet eden Türkay Berberoğlu, 41 projesiyle ilgili bilgilerde verdi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 HONAZ YENİ SOSYAL TESİS İÇİN İMZA ATTI
HONAZ YENİ SOSYAL TESİS İÇİN İMZA ATTI
 ORGANİZE TARIM BÖLGELERİ HAYATİ ÖNEMDE
ORGANİZE TARIM BÖLGELERİ HAYATİ ÖNEMDE