DODURGA SORDU BERBEROĞLU CEVAPLADI

DODURGA SORDU BERBEROĞLU CEVAPLADI

Denizli’de İYİ Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Türkay Berberoğlu, dünkü seçim çalışmasının son toplantısını Dodurga Yardımlaşma ve Yaşatma Derneğinin Kayıhan Mahallesinde, yeni açılışı yapılan dernek binasında, dernek üyeleriyle yaptı. Berberoğlu, d

DODURGA SORDU BERBEROĞLU CEVAPLADI

 

Denizli’de İYİ Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Türkay Berberoğlu, dünkü seçim çalışmasının son toplantısını Dodurga Yardımlaşma ve Yaşatma Derneğinin Kayıhan Mahallesinde, yeni açılışı yapılan dernek binasında, dernek üyeleriyle yaptı. Berberoğlu, dernek üyelerine projelerini anlattı, yerel seçimde destek istedi.

 

Başkan Adayı Berberoğlu ve meclis üyesi adaylarıyla birlikte, dernek yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Berberoğlu’nu, Dodurga Yardımlaşma ve YaşatmaDernek başkanı Yüksel Şan, Denizli İş Adamlarından ve Kale eski Belediye Başkanı İsmail Yarımca, dernek üyeleri ve mahalleli den oluşan büyük bir kalabalık karşıladı. Günün son toplantısı gecenin geç saatlerine kadar soru cevap ve sohbet edilerek tamamlandı.

 

Onlar Sordu Tek Tek Cevap Verdi

Dernek üyelerine kendini bir kez daha tanıtarak konuşmasına başlayan Türkay Berberoğlu, toplantının ilk çeyreğinde herkese dağıtılan hazırladığı broşürlerde yer alan,ayağı yere basan ve Pamukkale için gerekli olan projelerinden bahsedip, nasıl tek tek gerçekleştireceğini anlattı. Daha sonra dernek üyelerinden gelen soruları da tek tek cevaplayan Başkan Adayı Berberoğlu, ‘’Öncelikle Denizli’deki en ulaşılabilir, verdiği sözleri unutmayan başkan olacağım. Bu projeleri hayata geçirirken sizlerin istek ve önerilerinizle, sizlerle birlikte çalışarak Pamukkale’yi, Pamukkaleliye yakışır bir hale getireceğiz. İlçe halkının 1 kuruşunun bile heba olmasına asla izin vermeyeceğim.1 Nisan’dan sonra ilçe sakinlerimizin muzdarip olduğu tüm sıkıntıları çözüme kavuşturup onların hizmetine sunacağım. İşte bunun için artık harekete geçme zamanı ve doğruyu seçme zamanı diyorum. Ve sizlerin desteklerinizi bekliyorum’’ dedi.

Dodurga denek üyelerinin ve mahallelilerin sorduğu, yollardaki sıkıntılar, seçim yatırımı olarak kalitesiz asfaltnan yollar, tarımdaki bitişin sonu, çiftçinin ürettiğini satamaması, tekstil cenneti olan, vardiyayla çalışanların en büyük zorluğu mahallelerde olmayan kreşler, İlçenin en büyük gelir kaynağı olması gerekirken atıl duran turizmin nasıl canlandırılacağı gibi pek çok soru soruldu. Başkan Adayı Türkay Berberoğlu tüm bu sorulara, hazırladığı Projelerin içinden göstererek ve açıklayarak cevaplar verdi.

 

Gösterilen Yoğun İlgiye Teşekkür Etti

Hoş sohbet, öneri ve isteklerle devam eden toplantı, dernek başkanı, dernek üyeleri ve mahalleli den oluşan büyük bir kalabalıkla kendisine karşılayan ilçe sakinlerine teşekkürederek sonlandırıldı. Berberoğlu, ‘’Dodurgalılar Derneğinde çok verimli bir toplantı yaptık. İlçesine, yaşadığı mahallesine sahip çıkan hemşerilerimiz beni çok mutlu etti. Dernek üyelerimizden ve seçmenlerimizden gelen önerilerini dinledim. Halkın desteğiyle ilçemizde hayata geçireceğimiz projelerle, projelerimizin sonuçlarının yansımalarını hep birlikte göreceğiz. Misafirperverlikleri için bütün mahalleli ve Dodurgalılarımıza teşekkür ediyorum. Vermiş oldukları destek için minnettarım.” Dedi

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 HONAZ YENİ SOSYAL TESİS İÇİN İMZA ATTI
HONAZ YENİ SOSYAL TESİS İÇİN İMZA ATTI
 ORGANİZE TARIM BÖLGELERİ HAYATİ ÖNEMDE
ORGANİZE TARIM BÖLGELERİ HAYATİ ÖNEMDE