Babadağ’a ’Küçük Sanayi Sitesi’ kazandırılacak

Babadağ’a ’Küçük Sanayi Sitesi’ kazandırılacak

Babadağ Belediye Başkanı ve İYİ Parti Babadağ Belediye Başkan Adayı Ali Atlı, yeni dönem projelerini açıklamayı sürdürüyor. 5 Yıllık dönemde Babadağ’a kazandırdıkları gibi yeni dönemde de aynı heyecanla çalışarak ilçenin kalkınmasını artırmaya devam edece

Babadağ’a ’Küçük Sanayi Sitesi’ kazandırılacak

Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, Babadağ’a kazandıracakları ’Küçük Sanayi Sitesi’ projesini açıkladı. Başkan Atlı, “İlçemizin kalkınma hikayesini yeniden yazacak” dedi.

 

Babadağ Belediye Başkanı ve İYİ Parti Babadağ Belediye Başkan Adayı Ali Atlı, yeni dönem projelerini açıklamayı sürdürüyor. 5 Yıllık dönemde Babadağ’a kazandırdıkları gibi yeni dönemde de aynı heyecanla çalışarak ilçenin kalkınmasını artırmaya devam edeceklerini söyleyen Ali Atlı, ilçeye ‘Küçük Sanayi Sitesi’ kazandıracaklarını açıkladı. Babadağ’ın yıllardır özlemini çektiği proje olduğu ifade eden Atlı, “Babadağ merkezimizde yer alan Gazi Mahallesi’nde içinde 60 metrekare - 200 metrekare arasında 59 dükkanın bulunduğu içinde güvenli parkların, sosyal alanların, restoranın ve ibadethanenin yer alacağı sanayi sitemiz Babadağ ile buluşacak” diye konuştu.

 

“Sanayi sitemiz, yerel ekonominin kalbine nakşedilecek”

 

Başkan Atlı, bu projenin ilçeye kazandıracağı birçok şey olduğunu söyleyip, “Her bir dükkan, her bir tezgah, bizim için birer umut ışığı, çünkü biliyoruz ki, küçük sanayi sitemizde üretilen her ürün, ilçemizin imzasını taşıyacak. Küçük sanayi sitemiz, yerel ekonominin kalbine nakşedilecek. Her bir atölyesi, ilçemizin kalkınma hikayesini yeniden yazacak.” ifadelerini kullandı.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 HONAZ YENİ SOSYAL TESİS İÇİN İMZA ATTI
HONAZ YENİ SOSYAL TESİS İÇİN İMZA ATTI
 ORGANİZE TARIM BÖLGELERİ HAYATİ ÖNEMDE
ORGANİZE TARIM BÖLGELERİ HAYATİ ÖNEMDE