Yeni İş İmkanları Sağlayacağız

Yeni İş İmkanları Sağlayacağız

Yaptığı yatırımlar, hizmetler ve sosyal belediyecilik çalışmalarıyla Tavasın adından söz ettiren Tavas Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Hüseyin İnamlık’ın, yeni projeleri de büyük beğeni topladı.

Yeni İş İmkanları Sağlayacağız

Tavas’ta seçim heyecanı giderek artıyor. İkinci dönem için hazırlık yapan Tavas Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Hüseyin İnamlık’ın, yeni projeleri de büyük beğeni topladı.  Yeni dönemde hayata geçireceği projeleri paylaşan İnamlık, “Güzel Tavas’ımız için planladığımız çalışmalarla İlçemize durmaksızın hizmete devam edeceğiz. Vizyon projelerimizle, vatandaşlarımızla el ele, üreterek büyüyen Tavas’ımızın imarına devam edeceğiz” dedi.

ÜRETEN, İSTİHDAM YARATAN TAVAS

Tavas’ı üretim üssü yapacak projeleri hayata geçireceklerini belirten İnamlık, “Bölgemizde yatırım ve üretim talebinde bulunan ulusal firmalar için gerekli olanak ve teşviklerin sağlanması adına çalışmalar yapıyoruz. Özel sektörün yatırımlarıyla Tavasımıza büyük bir enerji sağlanacak. Sanayi Bakanlığımızın desteğiyle Tavasımıza Sanayi Sitesi, Galericiler Sitesi ve açık otopazarı kurulması için ön çalışmalarımıza başladık. Yeni dönemde bir bir hayata geçireceğiz. Tarımsal ve Organik ürünlerimizin değerlendirilmesi noktasında özel projelerimizi başlatıyoruz. İlçemizde kadın istihdamının arttırılması amacıyla Kadın Kooperatifinin kurulmasına öncü olacağız. Nikfer ile Kızılcabölük Sanayi Sitesini yenileyeceğiz. Kızılcabölük Mahallemizde tekstilcilerimize yönelik yeni ticari alanları oluşturacağız. Tavas Merkez ve Karahisar Mahallemiz hayvan pazarının düzenlenmesini yapacağız” dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 HONAZ YENİ SOSYAL TESİS İÇİN İMZA ATTI
HONAZ YENİ SOSYAL TESİS İÇİN İMZA ATTI
 ORGANİZE TARIM BÖLGELERİ HAYATİ ÖNEMDE
ORGANİZE TARIM BÖLGELERİ HAYATİ ÖNEMDE