PAMUKKALE’YE ÇAĞRI! HİZMETE AÇ OLAN BİZİMLE GELSİN!

PAMUKKALE’YE ÇAĞRI! HİZMETE AÇ OLAN BİZİMLE GELSİN!

Denizli'de yaptığı başarılı seçim çalışmasıyla ilçe sakinlerinin büyük sevgisi ve desteğini kazanan İYİ Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Uzman Veteriner Hekim Türkay Berberoğlu, ‘Başkan seçilirsem, 1 Nisan sabahı ilk iş makam odasının kapısı sökülece

PAMUKKALE’YE ÇAĞRI! HİZMETE AÇ OLAN BİZİMLE GELSİN!

 

 

Denizli'de yaptığı başarılı seçim çalışmasıyla ilçe sakinlerinin büyük sevgisi ve desteğini kazanan İYİ Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Uzman Veteriner Hekim Türkay Berberoğlu, ‘Başkan seçilirsem, 1 Nisan sabahı ilk iş makam odasının kapısı sökülecek’ dedi.

 

İYİ Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Uzman Veteriner Hekim Türkay Berberoğlu, ‘‘Rahmetle Recep Yazıcıoğlu’nun bıraktığı yoldayız. O kapıları çalmayın demişti. Biz bir kademe daha atladık. Herhangi bir siyasi partiye kayıtlı insanımızın veya oy veren seçmenimize eşit davranmanın birinci kademesi, o kapıların söküldüğü gündür.’’ Diye açıklamasına başladı.

 

Türkay Berberoğlu, ‘’Makam Odasının Kapısı Sökülecek’’

Recep Yazıcıoğlu’nun bıraktığı yoldayız

Kapısız makam odası, Türkay Berberoğlu’nun herkese kapısının açık olduğu anlamına gelir. Tek niyetim, hayalim, ilçeme beş yıl çok düzgün bir hizmet vermek. Sahada olmak, onların yanında olmak. Bu bir proje değil, olması gereken, Türk halkının ve bütün bürokratların yapması gereken. Herkese söz veriyorum. Kapı herkese açık. Yorulsam da açık olacak. Bitkin düşsem de açık olacak. Onları dinlemeden onların işlerini çözmeden o belediyeden ayrılmayacağım. Çünkü biz hizmete açız. Biz ulaşılabilir bir başkana, sarılabilecek bir başkana hasretiz. Ben o eksikliği tamamlamaya söz veriyorum” dedi.

 

Bu Bir Proje Değil, Olması Gereken

Başkan seçilmesi halinde, 1 Nisan sabahı ilk iş makam odasının kapısını sökmek olacağını hatırlatan Berberoğlu, ‘Denizli’nin en ulaşılabilir belediye başkanı olacağımın ispatı üzerinde telefon numaralarımın yazılı olduğu milyonlarca kartviziti ilçe sakinlerimize bizzat ben dağıttım.

Belediyemizde parti ayrımı yapılmadan her vatandaşımıza çözüm odaklı hizmet verilecek.

Pamukkale Belediyesi'nin imkânları halk için kullanılacak.

Kesinlikle ilçe sakinlerimiz ile aramda bir engel olmayacak.

Vatandaşın işi bitmeden belediyede mesai bitmeyecek.

Artık halkın ödediği vergiler halkımızın refahı için kullanılacak.

Çalmadan çırpmadan Pamukkale halkımıza hizmet edeceğiz.

Pamukkale Belediyesinde sorunlara çözüm bulmak için torpil aranmayacak.

Belediyemizde parti ayrımı yapılmadan her vatandaşımıza çözüm odaklı hizmet verilecek. Türkay Berberoğlu sözü’ dedi

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 HONAZ YENİ SOSYAL TESİS İÇİN İMZA ATTI
HONAZ YENİ SOSYAL TESİS İÇİN İMZA ATTI
 ORGANİZE TARIM BÖLGELERİ HAYATİ ÖNEMDE
ORGANİZE TARIM BÖLGELERİ HAYATİ ÖNEMDE