BAŞKAN ZOLAN KURALLARI HİÇE SAYDI
AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, koronavirüs salgınlarının azaldığı bu günlerde nihayet sokağa çıkmaya başladı. Yaklaşık 2 aydır sokaklarda görünmeyen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı son günlerde ilçe ziyaretleri ile dikkat çe
Güncelleme : 2020-05-09 14:17:01
AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, koronavirüs salgınlarının azaldığı bu günlerde nihayet sokağa çıkmaya başladı. Yaklaşık 2 aydır sokaklarda görünmeyen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı son günlerde ilçe ziyaretleri ile dikkat çekti. Osman Zolan uzmanların uyardığı sosyal mesafeye dikkat etmediği ziyaretlerde vatandaşlarında hayatını tehlikeye atması tepki topluyor.
Koronavirüs salgınının başlaması ile ziyaretlerini iptal eden ve adeta kendisini karantinaya alan AK Partili Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan aylar sonra ortaya çıktı. Makam odası ve ev arasında süreci geçiren Zolan,sokağa çıkma yasağı günlerde de evden çıkmaması dikkat çekti. Vefa grupları ile de bir fotoğrafı bulunmayan Osman Zolan 23 Nisan kutlamalarında klip çekimi için Çınar meydanında hazır oldu. Zolan aynı gün bir sitenin de kutlamasına katıldı.
Salgının azalması ile birlikte geciken ilçe ziyaretlerine başlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan sosyal mesafeye dikkat etmemesi dikkat çekti.Serinhisar İlçesi ziyaretinde bilgi aldığı sırada hem çalışanlar hem vatandaş ile yakın plan duran Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı, aynı fotoğraf karelerini Bozkurt İlçe ziyaretinde de verdi.
MİLLETVEKİLİ’DE KURALLARA UYMADI
Aynı ziyarette Osman Zolan’a eşlik eden AK Parti Denizli Milletvekili Ahmet Yıldız’da sosyal mesafe kuralına uymadığı görüldü.
VATANDAŞLAR DA TEHLİKEDE
Yaşanan bu ziyaretlerde ilçelerine gelen siyasileri görmek isteyen vatandaşlarda sosyal mesafe kuralına uymadı. Servislenen fotoğraflarda ise sosyal mesafe kuralına uyulmaması tepki topladı
