DENİZLİSPOR ZAFER SARHOŞU

DENİZLİSPOR ZAFER SARHOŞU

Denizlispor’un, 2-1’lik Balıkesirspor galibiyeti sonrası zafer sarhoşluğu devam ediyor.

DENİZLİSPOR ZAFER SARHOŞU

 

 

Denizlispor’un, 2-1’lik Balıkesirspor galibiyeti sonrası zafer sarhoşluğu devam ediyor. İlk yarı kötü oynayan ancak ikinci yarı kazanmasını bilen yeşil siyahlı ekip, 34 puanla 10.sırada bulunuyor. 16 Nisan Pazar günü yapılacak referandum nedeniyle liglerde hafta sonu maç oynanmayacak. 4 gün izin yapacak yeşil siyahlı ekip, Çarşamba günü tesislerde toplanarak 19 Nisan Çarşamba günü saat 16.00’da konuk edeceği Şanlıurfaspor maçının hazırlıklarına başlayacak.

SAKATLARA KEREM CAN DA EKLENDİ

Denizlispor’da Alperen ve Anıl’ın sakatlığı sürerken, bunlara bir de Balıkesirspor maçında dizinden sakatlanan Kerem Can eklendi. Kerem Can’ın dizinde esneme olduğu ancak bu oyuncuların maça yetiştirileceği kaydedildi. Takımın şu an başındaki Mehmet Ali Keskinler, teknik direktörsüz çıktıkları maçta başarılı olduklarını söyledi. Keskinler, takımın ligde kalma korkusunun bu maçla kaybolduğunu belirtti.

GÜNDEME ALPAY’I ATTILAR

Ali Tandoğan’ın gönderilmesiyle boşalan teknik direktörlük koltuğuna doldurmaya çalışan Denizlispor yönetimi, gündeme Alpay Özalan ismini attı. Alpay’ın 7 maç için yüksek bir rakam istediği öğrenildi. 7 maç için 300 bin TL istediği iddia edilen Alpay için yönetimin olumlu görüş bildirmediği kaydedildi. Yönetim eğer takdir hakkını teknik direktör bulmadan yana kullanmazsa sezon sonuna kadar Mehmet Ali Keskinler ile yürüyecek.

250 BİN TL PRİM SÖZÜ

Balıkesir galibiyeti sonrası futbolcuların ısrarı ile soyunma odasına giren Denizlispor Başkanı Süleyman Urkay’dan prim artırılması istendi. Gaziantep beraberliğinden 50 bin TL alacağı bulunan yeşil siyahlı ekibin Balıkesir’den alacağı 3 puana 200 bin TL ödeneceği sözü verilmişti. Başkan Urkay toplamda 250 bin TL prim ödeyecek. Bu paranın futbolcuların alacağı ile birlikte Şanlıurfaspor maçı öncesinde dağıtılması bekleniyor. HACI SELAMOĞLU

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 HONAZ YENİ SOSYAL TESİS İÇİN İMZA ATTI
HONAZ YENİ SOSYAL TESİS İÇİN İMZA ATTI
 ORGANİZE TARIM BÖLGELERİ HAYATİ ÖNEMDE
ORGANİZE TARIM BÖLGELERİ HAYATİ ÖNEMDE