NÜFUS MÜDÜRLÜKLERİ AÇIK OLACAK

NÜFUS MÜDÜRLÜKLERİ AÇIK OLACAK

Pazar günü yapılacak olan referandumda, oy kullanmak için vatandaşlık numarasının yazılı olduğu kimlik veya kimliğini ortaya koyan resimli, resmi nitelikteki bir belgenin gösterilmesi gerekiyor.

NÜFUS MÜDÜRLÜKLERİ AÇIK OLACAK

 

 

Pazar günü yapılacak olan referandumda, oy kullanmak için vatandaşlık numarasının yazılı olduğu kimlik veya kimliğini ortaya koyan resimli, resmi nitelikteki bir belgenin gösterilmesi gerekiyor. Bu konuda kayıp veya değişim ihtiyacı duyan seçmenler için ise nüfus müdürlükleri hafta sonu da açık olacak.

 

 

AK Parti Denizli İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre oy vereceklerin sandık başına vatandaşlık numarasının üzerinde bulunduğu resmi kimlik kartı ile gitmesi gerekiyor.  Kimlik kartının üzerinde Vatandaşlık numarası bulunmayanlar ve kimlik kartını kaybedeler için Nüfus Müdürlükleri Cumartesi ve Pazar günleri de açık olacak.

  

 

Denizli valiliğinden yapılan yazılı açıklamada: “İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğünün 03.04.2017 tarih ve 50683 sayılı yazısı gereğince,16 Nisan 2017 tarihinde Pazar günü yapılacak olan referandum için seçmenlerin nüfus kayıt örneği ve geçici kimlik belgesi taleplerinin yerine getirilmesi amacıyla İlimiz genelindeki tüm İlçe Nüfus Müdürlükleri 15-16 Nisan (Cumartesi-Pazar) 2017 tarihlerinde açık bulundurularak vatandaşlarımıza hizmet verilecektir”  ifadelerine yer verildi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 HONAZ YENİ SOSYAL TESİS İÇİN İMZA ATTI
HONAZ YENİ SOSYAL TESİS İÇİN İMZA ATTI
 ORGANİZE TARIM BÖLGELERİ HAYATİ ÖNEMDE
ORGANİZE TARIM BÖLGELERİ HAYATİ ÖNEMDE