CAMİ ÇOCUKLARI YAZ SPOR ŞENLİKLERİ’NDE KUPALAR SAHİPLERİNİ BULDU

CAMİ ÇOCUKLARI YAZ SPOR ŞENLİKLERİ’NDE KUPALAR SAHİPLERİNİ BULDU

Merkezefendi Belediyesi tarafından ilçede bulunan camilerde yaz kurslarına katılan çocuklar için ‘Cami Çocukları Yaz Spor Şenlikleri’ adıyla düzenlenen spor oyunlarında kupa töreni gerçekleştirildİ.

CAMİ ÇOCUKLARI YAZ SPOR ŞENLİKLERİ’NDE KUPALAR SAHİPLERİNİ BULDU

CAMİ ÇOCUKLARI YAZ SPOR ŞENLİKLERİ’NDE KUPALAR SAHİPLERİNİ BULDU

Merkezefendi Belediyesi tarafından ilçede bulunan camilerde yaz kurslarına katılan çocuklar için ‘Cami Çocukları Yaz Spor Şenlikleri’ adıyla düzenlenen spor oyunlarında kupa töreni gerçekleştirildi. Başkan Subaşıoğlu, “1850 cami çocuğunun böyle güzel bir spor şenliğine katılmış olması açıkçası bizleri çok memnun etti. Hepinizi kutluyorum” dedi.

Merkezefendi Belediyesi ile Merkezefendi İlçe Müftülüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen ‘Cami Çocukları Yaz Spor Şenlikleri’ tamamlandı. Selçukbey Spor Eğitim Merkezi’nde düzenlenen kupa törenine Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Merkezefendi İlçe Müftüsü Gencal Şenyayla, din görevlileri, çocuklar ve veliler katıldı.

Futbol, basketbol, voleybol, masa tenisi, bayrak yarışı, satranç ve dart branşlarında kıyasıya mücadelelerin yaşandığı karşılaşmalarda dereceye giren çocuklara çeşitli hediyeler takdim edildi.

“TÜRKİYE’DE BİR İLK”

Gerçekleştirilen kupa töreninde konuşan Merkezefendi İlçe Müftüsü Gencal Şenyayla, “Değerli başkanım cami çocuklarını sporla buluşturan bu organizasyonu düzenlediğiniz için çok teşekkür ediyorum. Bu organizasyona 300’e yakın sınıfımızdan 1850 öğrencimiz katılım sağlamıştır. Çalışma arkadaşlarıma, imam hatip ve Kur-an kursu öğretici arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Türkiye’de bir ilk olan, örneği olmayan bu organizasyonu siz çocuklarımıza camimize hediye ettiği için değerli başkanıma çok teşekkür ediyorum” dedi.

“YARIŞMALARIMIZA KATILAN TÜM ÇOCUKLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

“Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da Merkezefendi Belediyesi ve Merkezefendi İlçe Müftülüğü ile yapmış olduğumuz ortak bir organizasyonla toplamda 8 bin çocuğumuzu camilere davet ettik” diyen Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “8 bin çocuğumuzu camilerimizde Kur’an eğitimi ile ilgili ağırladık. Dolayısıyla ben öncelikle siz katılım sağlayan tüm çocuklarımıza çok teşekkür ediyorum. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da ‘Merkezefendi’de Çocuklar Camilerde Buluşuyor, Dondurmayla Serinliyor’ etkinliğimiz çerçevesinde bugün itibari ile 8 bin öğrencimize yaklaşık 180 bin adet dondurma ikram ettik. Bu işte emek veren hocalarımız var, müezzinlerimiz var, hoca hanımlarımız var. Ben kendilerine çok teşekkür ediyorum. Bu organizasyona bugün itibariyle 1850 öğrencimiz katılmış bulunuyor. Bu aslında çok önemli bir rekor... 1850 cami çocuğunun böyle güzel bir spor şenliğine katılmış olması açıkçası bizleri çok çok memnun etti. Önümüzdeki yıllarda cami çocuklarımızla ilgili bambaşka projelerle sizlerin karşısında olacağız. Spora ilişkin bütün etkinliklerimize, yarışmalarımıza katılan tüm çocuklarımıza teşekkür ediyorum. Çocuklarımızı teşvik eden imamlarımıza, müezzinlerimize, hoca hanımlara teşekkür ediyorum. Çocuklarımızı destekleyen velilerimize, annelerimize, babalarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

CAMİ ÇOCUKLARI YAZ SPOR ŞENLİKLERİ’NDE DERECEYE GİREN ÇOCUKLAR

Kızlar Futbol Takımı 1.si Karahasanlı Camii

Kızlar Masa Tenisi 1.si Büşra Sultan Demirtaş

Kızlar Dart 1.si Güler Aydoğan

Kızlar Satranç 1.si Sultan Öztürk

Kızlar Bayrak Yarışı 1.si Hacı Mehmet Ayşe Hatun Camii

Kızlar Basketbol Takımı 1.si Sırakapılar Camii

Kızlar Voleybol Takımı 1.si Yenişehir Şengün Camii

Erkekler Futbol Takımı 1.si Horoztepe Camii

Erkekler Masa Tenisi 1.si Melih Emre Erol

Erkekler Dart 1.si Abdülhamit Yurt

Erkekler Satranç 1.si Ahmet Hakan Ercasip

Erkekler Bayrak Yarışı 1.si Hacı Hafız Hüseyin Camii

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 HONAZ YENİ SOSYAL TESİS İÇİN İMZA ATTI
HONAZ YENİ SOSYAL TESİS İÇİN İMZA ATTI
 ORGANİZE TARIM BÖLGELERİ HAYATİ ÖNEMDE
ORGANİZE TARIM BÖLGELERİ HAYATİ ÖNEMDE