GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK İSMİ BÜTÜNLEŞTİRİCİ BİR DEĞERDİR

GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK İSMİ BÜTÜNLEŞTİRİCİ BİR DEĞERDİR

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, 10 Kasım Atatürk Anma Günü vesilesiyle bir mesaj yayımladı.

GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK İSMİ BÜTÜNLEŞTİRİCİ BİR DEĞERDİR

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, 10 Kasım Atatürk Anma Günü vesilesiyle bir mesaj yayımladı. Başkan Subaşıoğlu mesajında, “Türk milleti için kahraman bir komutan ve önder olan Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete ulaşmasının 80. yılında saygıyla, minnetle ve özlemle yâd ediyorum” dedi.

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 80. Yıldönümü vesilesiyle bir mesaj yayımladı. Başkan Subaşıoğlu yayımladığı mesajda, “Milletinin desteğini ve güvenini arkasına alarak, yokluk içinde silah arkadaşları ile beraber, bu cennet vatanı işgal etmek isteyen düşmanlara karşı istiklal mücadelemizi başlatan ülkemizin ve Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere bıraktığı bütün değerlere her zaman sahip çıkacağız. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, en zor şartlarda bile ülkesinin ve halkının bağımsızlığı için uğraşmış ve kazanmış kahraman bir komutan, saygın bir lider ve dahi bir yöneticidir”dedi.

Başkan Subaşıoğlu mesajının devamında, “Türk milleti, vatanın tehlikeye düştüğü andan itibaren Atatürk’ün etrafında toplanmıştır. ‘Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ ismi bütünleştirici bir değerdir. Onun başarıları, onun ülkesi için yaptıkları sadece Türkiye’de değil tüm dünyada ses getirmiştir. Türk milleti, Atatürk'ün öngördüğü muasır medeniyetler seviyesine ve gösterdiği hedeflere ulaşmak için her gün çalışmakta ve yol kat etmektedir. Daima bekçisi olduğumuz Cumhuriyeti sonsuza kadar yaşatmak için üzerimize düşen sorumlulukları yerine getireceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle, Türk milleti için kahraman bir komutan ve önder olan, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete ulaşmasının 80. yılında saygıyla, minnetle ve özlemle yâd ediyorum” ifadelerini kullandı.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 HONAZ YENİ SOSYAL TESİS İÇİN İMZA ATTI
HONAZ YENİ SOSYAL TESİS İÇİN İMZA ATTI
 ORGANİZE TARIM BÖLGELERİ HAYATİ ÖNEMDE
ORGANİZE TARIM BÖLGELERİ HAYATİ ÖNEMDE