HASRET VE SAYGIYLA ANIYORUZ

HASRET VE SAYGIYLA ANIYORUZ

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 80. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

HASRET VE SAYGIYLA ANIYORUZ

 

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 80. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Osman Zolan mesajında “Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmet, minnet, hasret ve saygıyla anıyoruz” dedi.

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 80. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Türk milletinin bağımsızlık destanını yazan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını rahmet ve şükranla andıklarını belirten Başkan Osman Zolan, “Kurtuluş Savaşımızın simgesi ve Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 80. yılını idrak ediyoruz. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün hedef gösterdiği, ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin de ilerisine taşımak için durmaksızın çalışıyoruz. O sadece bu toprakları kurtarmakla kalmayıp, milletimizin geleceğine yönelik adımlar atılmasında öncü olmuş, diğer uluslarca da pek çok konuda rol model alınmıştır” ifadelerini kullandı.

 

Başkan Osman Zolan, Mustafa Kemal Atatürk’ün "Türk’e ev, bark olan her yer; sağlığın, temizliğin, modern kültürün örneği olacaktır" sözünden hareketle, çalıştıklarını ve hizmetlerini sürdürdüklerini kaydetti. Başkan Zolan, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk yaşadığı dönem içerisinde pek çok reformu hayata alarak, milletimizin en iyi şartlarda yaşaması için çalışmalar gerçekleştirmiştir. Bizlerde O’nun gösterdiği yolda, her geçen gün büyüyen ve gelişen ülkemiz ile Cumhuriyetimizin 100. Yılında çok daha güçlü ve başarılı olacağız. Bu duygularla cennet vatanımızın uğruna canını, kanını feda etmiş tüm şehitlerimizi yad ediyor, Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmet, minnet, hasret ve saygıyla anıyoruz" dedi.  

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 HONAZ YENİ SOSYAL TESİS İÇİN İMZA ATTI
HONAZ YENİ SOSYAL TESİS İÇİN İMZA ATTI
 ORGANİZE TARIM BÖLGELERİ HAYATİ ÖNEMDE
ORGANİZE TARIM BÖLGELERİ HAYATİ ÖNEMDE