KAZA GELİYORUM DEDİ!

KAZA GELİYORUM DEDİ!

Denizli'nin Merkezefendi İlçesinde 5 araç birbirine girdi.

KAZA GELİYORUM DEDİ!

Edilinilen bilgiye göre, dün gece 23:00 sıralarında Merkezefendi İlçesi Gümüşçay Mahallesi, Çiğdem Caddesi'nde aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu kaza meydana geldi. Kazada 5 araç zarar gördü. 
İddialara göre, Albayrak istikametinden gelen ticari aracın aşırı süratli olduğu ve direksiyon hakimiyetini kaybettiği park halindeki 20 EG 813 plakalı ticari araca çarptı. Çarpmanın etkisi ile park halindeki ticari araç da arkasında bulunan otomobile çarptı. Kazada yaralanan olmazken, araçlarda maddi hasar meydana geldi. 
Kaza ucuz atlatıldı derken ikinci bir kaza daha yaşandı. Kazayı gören servis minübüsü sürücüsü durarak kazayı seyrettiği esnada, karşı yönden gelen bir başka otomobilin sürücüsü, kazayı görünce panikledi ve içinde işçi bulunan servise çarptı. Meydana gelen kazada herhangi bir yaralanma gerçekleşmezken, maddi hasar kaybı vardı; ayrıca olau sonrası otomobil sürücü olay yerinden uzaklaştı. 
Kaza sonrası olay yerine sağlık ve trafik ekipleri sevk edildi. Meydana gelen kazada, 5 araçta maddi hasar meydana gelirken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: denizli20haber.com 

 

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 HONAZ YENİ SOSYAL TESİS İÇİN İMZA ATTI
HONAZ YENİ SOSYAL TESİS İÇİN İMZA ATTI
 ORGANİZE TARIM BÖLGELERİ HAYATİ ÖNEMDE
ORGANİZE TARIM BÖLGELERİ HAYATİ ÖNEMDE