ADAYLIK BAŞVURUSUNU HANĞİ İLÇEYE YAPTI?

ADAYLIK BAŞVURUSUNU HANĞİ İLÇEYE YAPTI?

Adı sıklıkla Pamukkale Belediye Başkan Adaylığı için geçen Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik özel açıklamalarda bulundu. Adaylık başvurusunu hangi ilçeye yaptı?

ADAYLIK BAŞVURUSUNU HANĞİ İLÇEYE YAPTI?

Türkiye, 31 Mart’ta yerel yöneticilerini seçmek için yeniden sandık başına gidecek. Partilerde aday belirleme süreci devam ederken, Denizli’nin en büyük ilçelerinden biri olan  Pamukkale’de, Belediye Başkan adayları merak konusu haline geldi. İki dönemdir ilçesinde görev yapan ve Pamukkale Belediye Başkan adaylığı için ismi sık sık geçen Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik açıklamalarda bulundu.

“Eğer Merkezefendi’de Merkezefendi Belediye Başkanımız Büyükşehir’e çıkarsa Pamukkale’de ismimin geçtiğini biliyorum” diyen Başkan Çelik, “Tabii ki 12 bin 500 nüfustan kalkıp da 300 küsur bin nüfuslu ilçeye geçmek ve adının bile geçerli olması, yakıştırılması benim için bir şereftir. Yapılabileceğini bildikleri için sizi aday olarak gösteriyorlar. Ancak; partinin görevlendirmesiyle olabilir. Yoksa benim şu aşamada, “Ben şuraya adayım” deme gibi bir lüksüm olamaz. Zaten bu bana yakışmaz. 31 Mart’ta kadar Bozkurt Belediye Başkanıyım ve resmi başvurum Bozkurt için. Bir dönem daha görev yapmak için başvurumu yaptım” ifadelerine yer verdi.

"ASIL AİLEM CUMHURİYET HALK PARTİSİ"

Asıl ailesinin Cumhuriyet Halk Partisi olduğunu söyleyen Başkan Çelik, “Benim bir çekirdek ailem var. İki oğlum ve gelinim var. Bir de asıl ailem var; Cumhuriyet Halk Partisi! Buradaki ilçe örgütüm, il örgütüm, Pamukkale İlçe Örgütüm, Merkezefendi İlçe Örgütüm… Bunlar da benim asıl ailem. Bunlar ile oturulup konuşulur. Neden istendiği, neden yapılması gerektiği konuşulur, sağduyulu bir yöntemle bu iş çözülür” dedi.

Başkan Çelik, açıklamalarına şu ifadelerle son verdi:

“PAMUKKALE 10 SENEDİR BAŞKAN GÖRMEDİ”

“Pamukkale; 2 dönemdir, 10 senedir belediye başkanı görmedi. 10 senelik bir geçmişi olan belediye başkanının oraya gitmesi, onların için bir avantajdır. Bu nedenle ayaküstü karar verilecek bir şey değil.

“ÇOK İYİ BİR STRATEJİ İLE PAMUKKALE’DE ALTI OK BAYRAĞI DALGALANACAK”

Seçim strateji ile kazanılır. Seçim matematiktir, matematiği görmek lazım. Ben inanıyorum ki; çok iyi bir strateji ve çok iyi bir ekiple Pamukkale’de altı ok bayrağı dalgalanacak. Bunun adının Birsen olması, Ahmet olması, Mehmet olması değil mesele. Mesele, bayrağımızın dalgalanması. Ama şöyle bir gerçek var; son kamuoyu yoklamaları, kadın adayların erkek adaylara göre yüzde 6 önde başlatıyor. Çünkü kadın siyasetçinin iş bitiriciliği, anaçlığı biraz siyaset ötesinde. Çünkü kadın isterse her şeyi başarır. Biz de sağ sol menfuru olmaz. Bir iş vardır ve o yapılacaktır. Bize oy vermiş, vermemiş diye hiç bakmayız. Kadın siyasetçiye duyulan özlemle inanç, toplumda biraz daha farklı. Denizli’de, Şeniz başkanımın da bundan katkısı oldu.

AKTEPE VE SEVİNDİK ARASINDAKİ FARKA DEĞİNDİ

Düşünün; Sevindik ve Aktepe’nin arasında bir cadde geçiyor, birindeki hizmete bakıyorlar, diğerindeki hizmete bakıyorlar. İnsanlar kıyaslıyor. Aktepe’deki insanlar aracına biniyor, Sevindik’e gidiyor. Halk Ekmek’ten ekmeğini alıp evine gidiyor. Oysa Pamukkale’de iktidar gücü var”. 

Kaynak : mustafa Karapınar

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 HONAZ YENİ SOSYAL TESİS İÇİN İMZA ATTI
HONAZ YENİ SOSYAL TESİS İÇİN İMZA ATTI
 ORGANİZE TARIM BÖLGELERİ HAYATİ ÖNEMDE
ORGANİZE TARIM BÖLGELERİ HAYATİ ÖNEMDE