Reklamı Geç
Advert

MERKEZEFENDİ’DE YENİ YIL COŞKUSU AYNA KONSERİYLE YAŞANACAK

Türkiye’nin sevilen müzik gruplarından Ayna, 31 Aralık Çarşamba günü saat 22.00’de Merkezefendi Kültür Merkezi’nin yanında kurulan Kış Festivali alanında sahne alarak Denizlililere unutulmaz bir yılbaşı gecesi yaşatacak

MERKEZEFENDİ’DE YENİ YIL COŞKUSU AYNA KONSERİYLE YAŞANACAK

Türkiye’nin sevilen müzik gruplarından Ayna, 31 Aralık Çarşamba günü saat 22.00’de Merkezefendi Kültür Merkezi’nin yanında kurulan Kış Festivali alanında sahne alarak Denizlililere unutulmaz bir yılbaşı gecesi yaşatacak.

İlçedeki çalışmalarına devam eden Merkezefendi Belediyesi kültürel etkinliklerini sürdürüyor. Merkezefendi Belediyesi, 2026 yılına müzik, eğlence ve birlik duygusuyla girmek amacıyla bir yılbaşı programı hazırladı. Yıllardır dillerden düşmeyen şarkıları ve sahne performanslarıyla geniş bir dinleyici kitlesine sahip olan müzik grubu Ayna, 31 Aralık Çarşamba günü saat 22.00’de Kış Festivali’nde vereceği konserle festival coşkusunu zirveye taşıyacak. Merkezefendi Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte vatandaşlar, yeni yıla geri sayımı müzik eşliğinde hep birlikte yapma imkanı bulacak.

Kış Festivali kapsamında yalnızca konser değil, her yaştan vatandaşa hitap eden birçok etkinlik de yer alacak. Festival alanında yapay kar eğlencesi ile kış atmosferi yaşatılırken, düzenlenecek çekilişlerle sürpriz hediyeler katılımcılara verilecek. Ayrıca çeşitli etkinlik ve aktivitelerle yeni yıl coşkusu gün boyu devam edecek.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
27. Çivril Uluslararası Elma Tarım ve Kültür Festivali  PAÜ’lü Akademisyenin Sergisine Ev Sahipliği Yaptı
27. Çivril Uluslararası Elma Tarım ve Kültür Festivali PAÜ’lü Akademisyenin Sergisine Ev Sahipliği Yaptı
Öğrencilerin gözünden Sarayköy Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezi
Öğrencilerin gözünden Sarayköy Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezi