Reklamı Geç
Advert

ÇAL GARASI’NA RUS ÜZÜMÜ

ÇAL BELEDİYESPOR, POLONYA’DAN RUS FUTBOLCU TRANSFER ETTİ

ÇAL GARASI’NA RUS ÜZÜMÜ

 

 

ÇAL BELEDİYESPOR, POLONYA’DAN RUS FUTBOLCU TRANSFER ETTİ

 

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) sezonun başlamasına sayılı günler kala, şampiyonluğun iddialı ekiplerinden Denizli temsilcilerinden Çal Belediyespor, transferde bombaları patlatmaya devam ediyor.

Çal Garası, son olarak geçen sezon Polonya 2.Lig ekiplerinden FC Ruch takımının formasını giyen 24 yaşındaki sol açık Pavel Sultanov ile anlaştı. Çal Belediyespor, Sultanov’u bir süredir deniyordu. Teknik heyetten geçer not alan futbolcu ile resmi sözleşme yapıldı.

 

AKCAN, YÖNETİMİ KUTLADI

 

Onursal Baştan ve Belediye Başkanı Fethi Akcan, “Dış transferde 16, iç transferde 7 oyuncu ile anlaştık. 23 kişilik iyi bir kadro kurduk. Hedefimiz şampiyonluktur. Sultanov gibi kaliteli bir oyuncuyu kadromuza dahil etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Yönetimi kutluyorum. Yeni transferlerimiz olacak. Biz, şampiyonluğa giden yolda her türlü fedakarlığı yapıyoruz. Çal’da doğan, Çal’da doyan ve kendini Çallı gören herkesin desteğini bekliyoruz” dedi.

Kulüp Başkanı Adnan Tatar ise, iyi bir kadro oluşturduklarını, teknik heyete güvendiklerini, sezon sonunda mutlaka 3.Lig’e çıkacaklarını söyledi.

 

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
PAMUKKALE’NİN ÇINARLARI GÖKYÜZÜYLE BULUŞTU
PAMUKKALE’NİN ÇINARLARI GÖKYÜZÜYLE BULUŞTU
27. Çivril Uluslararası Elma Tarım ve Kültür Festivali  PAÜ’lü Akademisyenin Sergisine Ev Sahipliği Yaptı
27. Çivril Uluslararası Elma Tarım ve Kültür Festivali PAÜ’lü Akademisyenin Sergisine Ev Sahipliği Yaptı