Çameli’de Elektrik Hatları Yer Altına Alınıyor

Çameli’de Elektrik Hatları Yer Altına Alınıyor

Çameli Aydem Ekipleri ilçe genelindeki trafoların ve elektrik hatlarının yer altına alınması için çalışma başlattı. Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan , görüntü kirliliğini ortadan kaldırmak ve elektrik iletimini daha güvenli hale getirmek amacıyla çal

Çameli’de Elektrik Hatları Yer Altına Alınıyor

 

Çameli Aydem Ekipleri ilçe genelindeki trafoların ve elektrik hatlarının yer altına alınması için çalışma başlattı. Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan , görüntü kirliliğini ortadan kaldırmak ve elektrik iletimini daha güvenli hale getirmek amacıyla çalışmalara başlandığını söyledi.

Enerji verimliliği ve sürekliliğinin sağlanması için bu tür çalışmaların yapıldığını belirten Başkan Arslan “Elektrik direkleri görsel olarak bir kirlilik oluşturuyor hem de tehlike arz ediyor

İlçemiz Yeni Mahalle Sanayi ile Emniyet Amirliği arasında 20 beton direği kaldırıp, 1.2 kilometrelik hattı yer altında olacak olan Bundan dolayı elektrik idaresi alt yapı programına alındı. Bundan sonra inşallah havai elektrik hatları ve trafolar tamamen yeni nesil olacak şekilde hatlar hem yer altına iniyor hem de trafolar yenilenecek ve daha küçük bir hale getiriyoruz. Böylece daha güvenli ve seri bir elektrik akışı sağlanıyor..

Arslan ‘’Böylece hem görüntü kirliliğinden hem de tehlikeli elektrik hatlarından kurtulmuş olacağız. Çalışmalarından dolayı AYDEM'i destekliyoruz. Artık Çameli modern bir İlçe görünümü kazanıyor. Geleceğin şehrini kurmak için çalışıyoruz" dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 HONAZ YENİ SOSYAL TESİS İÇİN İMZA ATTI
HONAZ YENİ SOSYAL TESİS İÇİN İMZA ATTI
 ORGANİZE TARIM BÖLGELERİ HAYATİ ÖNEMDE
ORGANİZE TARIM BÖLGELERİ HAYATİ ÖNEMDE