HEDEFİMİZ DÜNYAYA DUYURMAK

HEDEFİMİZ DÜNYAYA DUYURMAK

Buldan Belediyesi tarafından 18-20 Ağustos tarihleri arasında 22. Geleneksel Buldan Yenicekent Tripolis ve turfanda Sultaniye Çekirdeksiz Üzüm Festivali hazırlıkları devam ediyor.

HEDEFİMİZ DÜNYAYA DUYURMAK

 Buldan Belediyesi tarafından 18-20 Ağustos tarihleri arasında 22. Geleneksel Buldan  Yenicekent Tripolis ve turfanda Sultaniye Çekirdeksiz Üzüm Festivali hazırlıkları devam ediyor.

Festival hakkında düzenlene basın toplantısında konuşan  Buldan Belediye Başkanı  Mustafa Gülbay  Yenicekent'te çamur hamamları tesislerinde basın toplantısı düzenledi.

 GBaşkan Gülbay, ilçenin antik şehir Tripolis ve çekirdeksiz üzüm bağlarını tanıtmak için dünyaca ünlü iki ismi festivale davet ettiklerini söyledi.

Başkan Gülbay konuşmasında 18 Ağustos Cuma günü başlayacak festivalimizde tamamen  Buldan bezinden tasarlanan ve Tripolis Antik Kent'te  Buldan'ı,  Denizli'yi anlatan konsept ile 'Egeye bir dokunuş' adını verdiğimiz defile gerçekleştirilecek. İçinde hoşgörü var, yayla gölü var, Tripolis var, traverten var. İlginç bir defile yapılacak. Festivalimiz bununla başlıyor. Akşamına da konserlerimiz var. 19 Ağustosta ise dünyaca ünlü sanatçı Alexandra Stan Cumartesi günü  Buldan'ın önemli yerlerini yaylayı, üzüm bağlarını, Tripolis'i, sıcak suları gezdireceğiz. Akşam ise konserimiz var. Tripolisi tanıtımı açısından önemli olacak" dedi. Başkan Gülbay meclis üyeleri ve muhtarlar ile birnlikte düzenlediği basın toplantısında dünyanın dikkatini çekecek her türlü etkinliğe yapacak projeleri olduğunu söylerdine ekledi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 HONAZ YENİ SOSYAL TESİS İÇİN İMZA ATTI
HONAZ YENİ SOSYAL TESİS İÇİN İMZA ATTI
 ORGANİZE TARIM BÖLGELERİ HAYATİ ÖNEMDE
ORGANİZE TARIM BÖLGELERİ HAYATİ ÖNEMDE