Reklamı Geç
Advert

Büyükşehir’den Bahar Konseri

Denizli Büyükşehir Belediye Konservatuarı Türk Sanat Müziği Korosu, Bahar Konseri düzenledi. Yaklaşık 2 saat süren konser büyük bir beğeni ile izlendi.

Büyükşehir’den Bahar Konseri

Denizli Büyükşehir Belediye Konservatuarı Türk Sanat Müziği Korosu, Bahar Konseri düzenledi. Yaklaşık 2 saat süren konser büyük bir beğeni ile izlendi.

 

Denizli Büyükşehir Belediye Konservatuarı Türk Sanat Müziği Korosu tarafından Pamukkale Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde “Bahar Programı” adlı bir konser düzenledi. Geceye Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Kültür, Turizm ve Tanıtım Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Türk Sanat Müziği Korosu'nun gerçekleştirdiği ve Selim Öztaş’ın yönettiği konserde birbirinden değerli sanatçıların unutulmayan eserleri seslendirildi. Yaklaşık 2 saat süren konser büyük bir beğeni ile izlendi.

 

Denizli sanatı seviyor

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan konserin ardından yaptığı konuşmada, Denizli’nin sanatı sevdiğini vurgulayarak, “Sesleri ile geceye renk katan sanatçılarımız kulaklarımızın pasını sildi. Denizli halkı sanata ve kültüre sahip çıkıyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak bizlerde sizlerle birlikte değerlerimize sahip çıkmaya devam edeceğiz. Denizli her şeyin en iyisini hak ediyor” dedi.

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
PAMUKKALE’NİN ÇINARLARI GÖKYÜZÜYLE BULUŞTU
PAMUKKALE’NİN ÇINARLARI GÖKYÜZÜYLE BULUŞTU
27. Çivril Uluslararası Elma Tarım ve Kültür Festivali  PAÜ’lü Akademisyenin Sergisine Ev Sahipliği Yaptı
27. Çivril Uluslararası Elma Tarım ve Kültür Festivali PAÜ’lü Akademisyenin Sergisine Ev Sahipliği Yaptı