YAMAÇ PARAŞÜTÜNE ZİYARETÇİ AKINI

YAMAÇ PARAŞÜTÜNE ZİYARETÇİ AKINI

Çameli Kaymakamlığı, Çameli Belediyesi ve PARAGLIDING WORLD CUP ASSOCIATION tarafından gerçekleştirilen 2 bin 140 metre yüksekliğindeki Yaylacık Dağı'nın zirvesinde başladı.

YAMAÇ PARAŞÜTÜNE ZİYARETÇİ AKINI

 

Çameli Kaymakamlığı, Çameli Belediyesi ve PARAGLIDING WORLD CUP ASSOCIATION tarafından gerçekleştirilen 2 bin 140 metre yüksekliğindeki Yaylacık Dağı'nın zirvesinde başlayan Dünya Yamaç Paraşütü şampiyonasını Gölhisar Belediye Başkanı Dr.Ramazan CANURAL, Türkiye Hava Sporları Federasyon Genel Sekreteri Mehmet TURHAN ve Türkiye Hava Sporları Federasyonu Başkan V. Recep Coşkun Çameli İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Metin DAĞLI, Çameli Belediye Meclis üyeleri Çameli Mahalle Muhtarları ve yarışmayı izlemeye gelen vatandaşlarımız ziyaret etti. Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan Yaylacık Dağı Yamaç Paraşütü Pisti özelliklerini anlatarak Türkiye’de en iyi pistler arasında yer aldığını ve dört bir tarafından uçuş yapılabilen nadir pistlerden olduğunu dile getirdi ve Yarışmada paraşüt pilotlarının uçuş programını anlattı.

Gölhisar Belediye Başkanı Dr. Ramazan CANURAL Gerçekleştirmiş olduğu ziyarette Yaylacık Dağı yamaç paraşütü pistinde incelemelerde bulunarak organizasyonun mükemmel olduğunu söyleyerek ve komşu ilçemizin böylesine büyük bir organizasyon yaptığı için bu bölgeye genel olarak her zaman katkı sağlayacağını belirtti Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslanı Tebrik etti ve Yarışmaya Katılan 23 ülkeden 123 Yamaç Paraşütü Pilotlarına başarılar diledi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 HONAZ YENİ SOSYAL TESİS İÇİN İMZA ATTI
HONAZ YENİ SOSYAL TESİS İÇİN İMZA ATTI
 ORGANİZE TARIM BÖLGELERİ HAYATİ ÖNEMDE
ORGANİZE TARIM BÖLGELERİ HAYATİ ÖNEMDE