Tanju Gököz Ödülünü Nihat ZEYBEKCİ’den Aldı

Tanju Gököz Ödülünü Nihat ZEYBEKCİ’den Aldı

Bugün Merkezefendi Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleştirilen AK Parti Denizli il Danışma Meclisi Toplantısında Çameli AK Parti İlçe Başkanı Tanju Gököz’ün bu başarısı Nihat ZEYBEKCİ tarafından ödüllendirildi.

Tanju Gököz Ödülünü Nihat ZEYBEKCİ’den Aldı

Çameli Ak Parti 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği Seçimlerinde Çameli’de Cumhurbaşkanlığı için Milletvekilleri seçiminde en yüksek oyu alarak Denizli’de büyük bir başarıya atarak 1.olan ilçe oldu . Bu sonuca göre Hem Denizli’de hemde Türkiye genelinde önemli bir başarıya imza attı

Ödül töreni sonrası bir açıklama yapan Çameli AK Parti İlçe Başkanı Tanju Gököz “Çameli ilçemiz Denizli Genelinde en yüksek oyu alarak 1.olmuştur 24 Haziran 2018 Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği Seçimlerinde Teşkilatımız ve Belediye Başkanımız Cengiz Arslan ile seçim dönemi çalışmalarında çalınmadık kap ı ziyaret edilmeyen Mahalle bırakmadık bugün Partimizin İl Danışma Toplantısında Çameli’miz ve teşkilatımız ödüllendirilmiştir. Partimizi, hükümetimizi ilçemizde, ilimizde ve ülkemizde en iyi şekilde yerine getirmesi adına tüm ekibimizle çalıştık. Ev ziyaretleri, mahalle ziyaretleri, sivil toplum kuruluşları, kamu kurumları ile esnaf ziyaretlerimiz de yaptığımız bütün çalışmalar sonucunda bu başarıyı elde etmenin gururunu yaşıyoruz.

Bizlere bu ödülü layık gören başta Sayın Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekçi ' ye, Denizli Milletvekillerimize, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımıza, İl Başkanımıza, tüm il yönetimimize teşekkür ediyorum.

Ayrıca her zaman yanımızda olan desteklerini esirgemeyen başta Çameli Belediye Başkanı Sayın Cengiz Arslan'a, Yönetim kuruluma, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları teşkilatıma, meclis üyelerine, mahalle başkanlarımıza, Muhtarlarımıza ve tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum"

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ;İstikrarlı bir Türkiye için çalışmaya devam edeceğiz Bize desteğini versin vermesin tüm halkımıza minnetlerimizi sunuyor ve teşekkür ediyoruz. Bu Zafer sadece bizim değil Çameli’mizin ve Türkiye’nindir. Seçim Süreci boyunca üstün gayretler gösteren Seçim Koordinasyon Merkezimize, Milletvekillerimize, İlçe Teşkilatımıza, Kadın Kollarımıza, Meclis Üyelerimize, Mahalle Başkanlarımıza, sandık görevlerimize, gençlik kollarımıza, müşahitlerimize ve Tüm Ak Kadrolarımıza bir borç biliriz.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 HONAZ YENİ SOSYAL TESİS İÇİN İMZA ATTI
HONAZ YENİ SOSYAL TESİS İÇİN İMZA ATTI
 ORGANİZE TARIM BÖLGELERİ HAYATİ ÖNEMDE
ORGANİZE TARIM BÖLGELERİ HAYATİ ÖNEMDE