21. Yüzyıl Denizli’sinde Kanalizasyonsuz Mahalle

21. Yüzyıl Denizli’sinde Kanalizasyonsuz Mahalle

Denizli’de İYİ Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Türkay Berberoğlu ve belediye meclis üyesi adayları seçim çalışmalarına Tekke Mahallesi’nde devam etti. Mahalle sakinlerinin kanalizasyon şikâyetini dinleyen Berberoğlu, ‘’21. Yüzyıl Denizli’sinde hala

21. Yüzyıl Denizli’sinde Kanalizasyonsuz Mahalle

 

Denizli’de İYİ Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Türkay Berberoğlu ve belediye meclis üyesi adayları seçim çalışmalarına Tekke Mahallesi’nde devam etti. Mahalle sakinlerinin kanalizasyon şikâyetini dinleyen Berberoğlu, ‘’21. Yüzyıl Denizli’sinde hala kanalizasyonsuz mahallemiz var. 100 yılın alt yapı hamlesi diye yeri göğü inlettiler, mahallede kanalizasyon yok. 30 gün sabır onlar yapmadıysa biz yaparız’ dedi.

 

Denizli’de aylardır yaptığı seçim çalışmalarıyla ilçe sakinlerinin teveccühünü kazanmayı başaran, ilçenin flaş belediye başkan adayı İYİ Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Uzman Veteriner Hekim Türkay Berberoğlu, meclis üyesi adaylarıyla birlikte seçim çalışmalarına Tekke Mahallesi’nde devam etti. Yoğun sevgi seli ve coşkulu kalabalıkla mahalle sakinleri tarafından karşılanan Başkan Adayı Berberoğlu, vatandaşların yıllardır çözülmeyen kanalizasyon şikâyetlerini ve kapatılan PTT şubesinin yeniden açılmasıyla ilgili isteklerini dinledi.

 

21. Yüz Yıl Denizli’sinde Kanalizasyon Sorunu

21. Yüz yıl Denizli’sinde şehrin en gözde mahallelerinden Tekke Mahallesinde hala kanalizasyon sorunuyla mahalle sakinlerinin baş başa bırakılmasının kabul edilebilir bir şey olmadığına dikkat çeken Berberoğlu, ‘ Birebir görüştüğümüz mahalle sakinlerimiz yıllarca çözülmeyen kanalizasyon sorunundan dolayı çok muzdarip olduklarını, çözüm istediklerini, kapatılan PTT şubesinin yeniden açılmasını istediler. 100 yılın alt yapısını yaptık diye yeri göğü inletenlerin Tekke Mahallesi’nde neden insanları kanalizasyonsuz yaşamaya mahkum ettiklerini çok merak ettim.

Mahalle sakinlerimizden 30 gün daha sabır ve destek istedim. Onlar yapmadıysa mahalleye kanalizasyonu biz yaparız. Hiçbir mahalle sakinimizi mağdur etmeyiz. İlçe sakinlerimizin ve Tekke Mahalle sakinlerimizin destekleriyle seçimi kazandığımızda kanalizasyon ve PTT Şubesi sorununu en kısa sürede çözme sözü verdik. Beni büyük sevgi ve destekle karşılayan mahalle sakinlerimize, esnafımıza çok teşekkür ediyorum. İlçede gidilmedik ev, sıkılmadık el kalmayacak. ” dedi.

 

Yaşlılarımız Ve Emeklilerimiz Bizim Her Şeyimiz

Seçim çalışmaları kapsamında yaşlıların duasını aldıklarını, emeklilerden de büyük destek gördüklerine dikkat çeken Türkay Berberoğlu, Tekke Mahallesindeki seçim çalışmalarında da hazırladığı 41 projesinden bahsetti. Berberoğlu, ‘Yaşlılarımız ve emeklilerimiz için de çok güzel projeler hazırladık.

İlk olarak ilçemizde emekliler platformu kurulacak. Yaşlılara ve emeklilere doğal gaz, elektrik, su ve gıda ve desteği sağlanacak. Evde bakım hizmetinin alanı genişletilecek. Yaşlılarımız, ihtiyaç sahiplerimiz ve emeklilerimiz için Pamukkale Belediye Marketten indirim kartı uygulamasına geçeceğiz.

Yaşlılarımıza ve emeklilerimize yönelik ücretsiz sanatsal etkinlikler düzenleyeceğiz. Yaşlılarımızın ve emeklilerimiz doğaya iç içe güzel vakit geçirmeleri için onlara ücretsiz hobi bahçeleri tahsis edeceğiz. Ücretsiz kültür gezileriyle emeklilerimize verdiğimiz değeri bir kez daha göstereceğiz. Bunların hepsini kısa sürede hayata geçireceğimin sözünü veriyorum’ dedi

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 HONAZ YENİ SOSYAL TESİS İÇİN İMZA ATTI
HONAZ YENİ SOSYAL TESİS İÇİN İMZA ATTI
 ORGANİZE TARIM BÖLGELERİ HAYATİ ÖNEMDE
ORGANİZE TARIM BÖLGELERİ HAYATİ ÖNEMDE