KALE´YE BU KÖTÜLÜĞÜ YAPMASAYDINIZ

KALE´YE BU KÖTÜLÜĞÜ YAPMASAYDINIZ

CHP’li Kale Belediye Başkanı Erkan Hayla, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım videosu ile Kale Belediyesi’ndeki son durumu anlattı. Hayla, “Keşke Kale Belediyesine ve Kale halkına bu kötülüğü yapmasaydınız” ifadelerine yer verdi.

KALE´YE BU KÖTÜLÜĞÜ YAPMASAYDINIZ

31 Mart yerel seçimleri sonrasında Cumhuriyet Halk Partili Kale Belediye Başkanı Erkan Hayla, seçimleri kazanarak görevine başladı. Koltuğa oturur oturmaz belediyelerin mali tablolarını inceleyen Başkan Hayla, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşım ile belediyedeki son durumu paylaştı.

38 MİLYON 400 BİN BORÇ VAR

Videosuna Kale halkına teşekkür ederek başlayan Başkan Hayla, “31 Mart yerel seçimlerinde bizi tercih edip belediye başkanı yaptınız. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Mazbatamızı aldık, görevimize başladık” dedi.

Hayla, açıklamalarını şu şekilde sürdürdü:

BELEDİYENİN BORCUNU AÇIKLADI

“Biliyorsunuz, seçim sürecinde bizlere her şeyi söylediler. Seçim sürecinde hakkımızda her türlü kötü siyaseti yaptılar. Hırsızlığımız kalmadı, uğursuzluğumuz kalmadı. Mazbatamızı alıp belediyeye geldik. Satan başkan, borç bırakan başkan olarak oturduk ve hesapları inceledik. Kale Belediyesi’nin 38 milyon 400 bin lira borcu bulunuyor. Yatırımlar yapıldıysa ben bu borcu öderim. Hiç mesele değil, ben bu yükün altından da kalkarım. Siz çok iyi biliyorsunuz ki; biz halkımızla el ele verdik. Çok büyük yüklerinden altından kalktık. Çok büyük eserler yaptık.

“KEŞKE BELEDİYEYE VE KALE HALKINA BU KÖTÜLÜĞÜ YAPMASAYDINIZ

 

Beni en çok üzen 22 Mart 2024’te yani seçimden bir hafta önce 48 ay vadeli 9 milyon lira kredi çekiliyor. Biz bu 9 milyonu kaç para ödeyeceğiz biliyor musunuz? 23 milyon 300 bin TL olarak ödeyeceğiz. Elimize geçen 8Elimize geçen 8 milyon 790 bin lira para. Geri ödemesi 23 milyon 300 bin TL. Ben size 20 tane dükkan bıraktım. Keşke 4 tanesini satsaydınız. Ama Kale Belediyesi’ne bu kötülüğü yapmasaydınız, Kale halkına bu kötülüğü yapmasaydınız. Ben onlara sadece bunu söylüyorum.

DENİZLİ KALE PAMUKKALE MERKEZEFENDİ
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 HONAZ YENİ SOSYAL TESİS İÇİN İMZA ATTI
HONAZ YENİ SOSYAL TESİS İÇİN İMZA ATTI
 ORGANİZE TARIM BÖLGELERİ HAYATİ ÖNEMDE
ORGANİZE TARIM BÖLGELERİ HAYATİ ÖNEMDE