Mehmet Salih Konya mazbatasını aldı

Mehmet Salih Konya mazbatasını aldı

31 Mart yerel seçimlerinde Sarayköy Belediye Başkanı seçilen CHP’li Mehmet Salih Konya, mazbatasını aldı. Belediye binası önünde basın açıklaması yapan Konya, ardından makama oturdu.

Mehmet Salih Konya mazbatasını aldı

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde CHP’den aday gösterilen Mehmet Salih Konya, yüzde 52,60 oy oranı ile Sarayköy’ün yeni Belediye Başkanı seçildi.

Bugün mazbatasını alan Konya, belediye binası önünde basın açıklaması yaparak makama oturdu. Sarayköylü partililer ve vatandaşlardan oluşan büyük kalabalık, Başkan Konya’yı yalnız bırakmadı.

Konya’nın açıklaması şu şekilde oldu:

“Siyaset dönemi bitti. Bu kutsi görevi bana bahşeden tüm Sarayköy halkına çok teşekkür ediyorum. Bu dönem tüm Sarayköy için hayırlı uğurlu olsun derken, kendi şahsıma yönelik ve ekibimle beraber bu belediyeyi en eşitlikçi şekilde, kimseyi ötekileştirmeden, kimseyle uğraşmadan, kimse sen osun, sen busun demeden tek işimiz vatandaşın mutluluğu, huzuru, güler yüzüdür. Ben, hepinizin başkanı, hepinizin kardeşi, hepinizin evladıyım. Bu samimi tavrı, sıcak yaklaşımı bu memleket hakkediyor. Artık bu memleketimiz çok rahat bir şekilde yürüyecek, hiç kimseden çekinmeyecek, esnafım gülecek, işçim gülecek, belediye personeli gülecek. Gülmeyi çok özledik! Gülmek, Sarayköy’e çok yakışıyor. Zaman gülme zamanıdır. Bizden önceki arkadaşlara teşekkür ediyorum. Emekleri geçene, sizin için uğraşana… altını çizmek istediğim bir konu da; eğer ki sizin hakkınızı yedilerse, sizin haklarınıza yönelik müdafaa ile en büyük gayreti göstereceğimi bilmenizi isterim. Hizmet esas olandır. Seçim öncesi sizlere çok şey vaat ettik. Yapacaklarımıza yönelik sözler verdik. Allah bu sözleri tutturmayı nasip etsin. Allah çıktığımız bu yolda bizi hiçbir zaman utandırmasın. Memlekette yeni bir dönem başlıyor. O dönemin adını ben şimdiden buradan koyuyorum: ‘Kardeşlik dönemi’”.

 

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 HONAZ YENİ SOSYAL TESİS İÇİN İMZA ATTI
HONAZ YENİ SOSYAL TESİS İÇİN İMZA ATTI
 ORGANİZE TARIM BÖLGELERİ HAYATİ ÖNEMDE
ORGANİZE TARIM BÖLGELERİ HAYATİ ÖNEMDE