OTURMA EYLEMİ

OTURMA EYLEMİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Denizli’de, 19 ilçe başkanı ve 19 belediye başkanının katılımı ile 15 Temmuz Şehitleri Delikliçınar Meydanı’nda basın açıklamasında bulundu. Açıklamayı CHP’li Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu ger

OTURMA EYLEMİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Denizli’de, 19 ilçe başkanı ve 19 belediye başkanının katılımı ile 15 Temmuz Şehitleri Delikliçınar Meydanı’nda basın açıklamasında bulundu. Açıklamayı CHP’li Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu gerçekleştirdi.

“Denizli maalesef ulaşımdan altyapıya depremle mücadeleden birçok konudan geri kalmış ve köy statüsünde yaşayan il boyutuna gelmiştir ama Denizli’nin birinci olduğu bir konu var. Açıklanan TÜİK verilerine göre Türkiye’de en fazla suç işlenen illerden ikinci sırada yer almaktadır” diyen Çavuşoğlu, “Burada hepimize her zamankinden daha fazla bir görev düşüyor. Özellikle bu şehri yöneten, bu şehrin amirleri olanlar Denizli’ye bu konuda yaptıkları haksızlığı da bir kez daha görmeleri gerektiğini buradan bir kez daha seslendiriyoruz. Denizli halkı artık sokaklarına korkarak çıkıyor ailemizin çocuklarımızın can güvenliği maalesef büyük bir sorun haline geldi” dedi.

Çavuşoğlu, açıklamalarını şu şekilde sürdürdü:

Denizli’de 20 bin mülteci bulunuyor. Misafirperver bir millet olduğumuz tüm dünyaca bilinmektedir. Misafir başımızın tacıdır. Biz misafirleri baş tacı olarak görürüz ama bir şey daha biliriz ki misafirliğin kısası makbuldür. Kayıtsız olanlarla beraber bu sayının nereye gittiğini biz dahi bilmiyoruz ve buradan sesleniyoruz Denizli’de kayıtlı 20 bin kayıtsızlarıyla beraber belki de elli binlere ulaşan bu mülteci bize az mı geliyor?”.

Açıklamanın ardından meydanda toplanan kalabalık, oturma eylemi gerçekleştirdi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 HONAZ YENİ SOSYAL TESİS İÇİN İMZA ATTI
HONAZ YENİ SOSYAL TESİS İÇİN İMZA ATTI
 ORGANİZE TARIM BÖLGELERİ HAYATİ ÖNEMDE
ORGANİZE TARIM BÖLGELERİ HAYATİ ÖNEMDE