BU GÜN ÇAL´DA TARİH YAZDIK

BU GÜN ÇAL´DA TARİH YAZDIK

CHP Çal Belediye Başkan adayı Ahmet Hakan için Çallılar 580 araç ve 15 kilometrelik konvoyla yaklaşan yerel seçimler öncesi 31 Mart'ın provasını yaptı. Konvoya katılan traktörler ise görülmeye değerdi.

 BU GÜN ÇAL´DA TARİH YAZDIK
CHP Çal Belediye Başkan adayı Ahmet Hakan için Çallılar 580 araç ve 15 kilometrelik konvoyla yaklaşan yerel seçimler öncesi 31 Mart'ın provasını yaptı. Konvoya katılan traktörler ise görülmeye değerdi.
 
 
Cumhuriyet Halk Partisi Çal'da tarih yazdı. Çal Belediye Başkan adayı Ahmet Hakan için verilen yemek öncesi Çallılar, 580 araçla 15 km'lik konvoy oluşturdular. Konvoyun çoğunluğunu lüks araçlar yerine köylüler, üreticiler, çiftçiler traktörleri ile destek verdiler. Bu durum ise Çallılar tarafından 31 Mart'ın provası olarak değerlendirildi.
 
ÖMER DAĞLI: "BUGÜN ÇAL'DA TARİH YAZDIK"
İlçe Başkanı Ömer Dağlı, etkinliklerle ilgili olarak, "Bugün Çal'da tarih yazdık. Binlerce insanımızın katılımıyla gerçekleşen bu etkinlik, bizlere güç ve moral verdi. Halkımızın desteğiyle büyük başarılara imza atacağımıza inanıyorum. Bugün baharın gelişini Süller'den gördük. Bu ne güzellik, her şey umutla yeşerip her şey çok güzel olacak" dedi.
 
ALİ OSMAN HORZUN: "İTTİFAKIMIZ TÜRKİYE İTTİFAKI"
CHP İl Başkanı Ali Osman Horzun, etkinliklerde yaptığı konuşmada, "Bizim ittifakımız Türkiye İttifakıdır. Halkımızın desteğiyle Türkiye'nin dört bir yanında güçlü bir şekilde temsil edileceğiz. Çal halkının gösterdiği ilgi ve destek, bu ittifakın ne kadar güçlü olduğunu gösteriyor. Ben Çal'ın, Süller'in evladı sayılırım, kursağımda sizin lokmanız var. Şimdi sizlere hep beraber hizmet sağlayacağız. Genel başkanımız Özgür Özel'in dediği gibi bizim ittifakımız Türkiye ittifakıdır" dedi.
 
ŞEREF ARPACI: "MECLİSTE ÇAL'IN SESİ OLACAĞIZ"
CHP Denizli Milletvekili Şeref Arpacı da etkinliklerde şu açıklamalarda bulundu: "Mecliste Çal’ın sesi olduk. Ben Çal’ın damadıyım, sizden biriyim. İlçe başkanımız Ömer Dağlı ve adayımız Ahmet Hakan bana sorunları iletti, hepsini mecliste dile getirdik. Şimdi Ahmet Hakan'ı başkan seçtiğimizde; çiftçimize, esnafımıza, gençliğe, kadına daha fazla hizmet sunacağız. Bunun yolu sizin desteğinizden geçiyor."
 
HAKAN: "EKMEK BÜYÜYECEK, ÇAL KAZANACAK"
CHP Çal Belediye Başkan adayı Ahmet Hakan, katılımcılara teşekkürlerini sundu. Hakan, “34 mahalleyi kapı gezdik dolaştık sizin huzurunuza çıktık. Belediye işçileri konusunda kaygı içinde olmayın tek hassas noktam şöför 2 şöför isteyeceğim sonuç olarak canımız emanet olacak daha öncelerden trafik kazası sonucu 3 belediye başkanını kaybetti Çal bundan dolayı sizin izninizle diğer işçilerimiz huzur içinde olsun haklarını üst seviyelere çıkaracağız şimdiden daha iyi olacağı kesin ekmeği büyütmeye geliyoruz" dedi.
 
SONRASINDA KUMRAL MESİRE ALANINDA 
YEMEK VE TANITIM ETKİNLİĞİ
Etkinliklerin ardından kumral mesire alanında yemek 2750 kişinin katılımı ile öğle yemeği yenildi. Coşkulu kalabalığın olduğu alanda birlik ve beraberlik pozları verildi. Kumral mesire alanında İlçe Başkanı Ömer Dağlı, meclis üyesi adaylarını tanıtarak, güçlü kadronun kadın temsiliyetinin, genç temsiliyetinin belediyeciliği bilen ekiplerin olduğunu ve bu ekibin arkasında asıl yönetimin başı olacak Çal halkı olduğunu söyledi.
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 HONAZ YENİ SOSYAL TESİS İÇİN İMZA ATTI
HONAZ YENİ SOSYAL TESİS İÇİN İMZA ATTI
 ORGANİZE TARIM BÖLGELERİ HAYATİ ÖNEMDE
ORGANİZE TARIM BÖLGELERİ HAYATİ ÖNEMDE