PROJELERİ İLE HEM GÖNÜL HEM OY TOPLUYOR

PROJELERİ İLE HEM GÖNÜL HEM OY TOPLUYOR

Memleket Partisi Pamukkale Belediye Başkan Adayı Hüsnü Orhun İkiz, sosyal ve ekonomik anlamda ilçe halkını rahatlatacak projeleri hayata geçirmek için gün saydıklarını söyledi. İkiz, "Seçimlerde çok büyük sürpriz olacak" diyerekte rakiplere de gözdağı v

PROJELERİ İLE HEM GÖNÜL HEM OY TOPLUYOR
Projeleri ile hem gönül hem oy topluyor
 
Memleket Partisi Pamukkale Belediye Başkan Adayı Hüsnü Orhun İkiz, sosyal ve ekonomik anlamda ilçe halkını  rahatlatacak projeleri hayata geçirmek için gün saydıklarını söyledi. İkiz, "Seçimlerde çok büyük sürpriz olacak" diyerekte  rakiplere de gözdağı verdi. 
 
 
 
Memleket Partisi Pamukkale Belediye Başkan Adayı  Hüsnü Orhun İkiz, saha çalışmalarında projelerini tek tek açıklamaya devam ediyor. Ağırlık olarak vatandaşlarla bire bir temas kuran ve onların gönlünü ve oylarını almaya çalışan İkiz, "Pamukkale ilçemize vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak adına önemli projelerimizi gerçekleştirmek için gün sayıyoruz. Bunlardan ilki, sosyal market projemizi göreve gelir gelmez hayata geçireceğiz ki dar gelirli vatandaşlarımız biraz nefes alsın. Hemen ardından okula giden öğrencilerimiz için ücretsiz okulu servisi ayarlayacağız. Bu sayede gerek akaryakıt ve gerekse de diğer masrafların çok yüksek olduğu günümüzde öğrenci velilerimizi her yönden rahatlatmış olacağız. Piyasa şartlarının çok altında satışının yapılacağı sosyal konut projemizle yine ilçe halkımızın imkansızlık içerisinde kıvrandığı dönemde onların konut sahibi olabilmesi için hazırlıklarımızı tamamlayacağız. Çalışan kesimin yoğunlukta olduğu ilçemizde yaş almış değerli büyüklerimizin yaşam şartlarını kolaylaştırmak amacıyla onlara özel bakım merkezi ve çeşitli yardımlar gerçekleştireceğiz" dedi.
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 HONAZ YENİ SOSYAL TESİS İÇİN İMZA ATTI
HONAZ YENİ SOSYAL TESİS İÇİN İMZA ATTI
 ORGANİZE TARIM BÖLGELERİ HAYATİ ÖNEMDE
ORGANİZE TARIM BÖLGELERİ HAYATİ ÖNEMDE